Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRETRPIO TEŠKE OZLJEDE

Uskočio u kavez krvoločnom tigru

Kada je David Vilalobos skočio u kavez, tigar, dvanaestogodišnji mužjak težak 180 kg, napao ga je i nanio mu teške tjelesne ozljede.

Image
Foto: Thinkstock
Z.H./Hina/ 22.9.2012. u 10:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sibirski tigar nanio je teške ozljede dvadesetpetogodišnjem mladiću koji je u petak skočio u njegov kavez s vlakića koji vozi kroz zoološki vrt u Bronxu, objavila je njujorška policija.

Kada je David Vilalobos skočio u kavez, tigar, dvanaestogodišnji mužjak težak 180 kg, napao ga je i nanio mu teške tjelesne ozljede, rekao je glasnogovornik njujorške policije. "Slomljeni su mu ruka i noga, a jedna mu je noga smrskana", dodao je.

Glasnogovornik vatrogasaca rekao je da je mladić prevezen u bolnicu u Bronxu.

Direktor zoološkog vrta Jim Breheny navodi u priopćenju da su zaposlenici morali upotrijebiti vatrogasni šmrk ne bi li natjerali tigra da se udalji od žrtve: "Kada su ga uspjeli odbiti, rekli su mladiću da se zavuče ispod sigurnosne električne ograde".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Čuvari su zatim namamili životinju u poseban boks i zatvorili je", dodao je Breheny, napomenuvši da je mladić bio pri svijesti i mogao je govoriti nakon napada.

"Da naše osoblje nije tako brzo reagiralo i da nije bilo obučeno za takve izvanredne situacije, ishod bi bio posve drukčiji", upozorio je Breheny.

Upravo se čita

Image
INTERVJU

Iva i Sandi iz 'Superpara' za RTL.hr o dolasku bebe: 'Zasad kažu da je curica, a uzbuđenje je na vrhuncu'

Što je Vilalobosa nagnalo da skoči u kavez nije poznato. "Tigar nije učinio ništa pogrešno i neće biti uspavan", kazao je Breheny.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
suprug ljut na medije

Obiteljski život bivše ministrice! Gabrijela i Mario Žalac vječali su se vrlo rano, udala se na 1. godini fakulteta pa rodila je prvo dijete

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba