Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
osigurane i nagrade

Uskoro Dan komunikacije: Kolika je doista moć interneta?

Mnogima je san postati viralna senzacija. U posljednjih nekoliko godina internet je postao toliko jak, da vrlo brzo od nekoga može stvoriti zvijezdu. Prepoznali su to mnogi marketinški stručnjaci, pa njihove reklame nerijetko postaju baš to - viralni hit

RTL/ 12.3.2015. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako imate internet i kompjuter, onda znate što je digitalni marketing, samo toga vjerojatno niste svjesni! No upravo je on važan dio Dana komunikacija, gdje se nagrađuju kampanje koje ste i vi možda podijelili na društvenim mrežama.

"Traži se nekakav feedback, a da bi dobili feedback od korisnika, morate ih zainteresirati, zabaviti, na neki način i ganuti, morate ih osvojiti", objasnio je Đuro Korać, član žirija natjecanja Mixx.

A ciljani feedback nije psovanje stranica koje se otvaraju ničim izazvane baš onda kada trebamo nešto važno obaviti na internetu.

"Mi trebamo biti tamo kad nas oni trebaju, a ne da ih maltretiramo što često se događa. Internet je općenito 'pull' medij", rekla je Anđela Buljan Šiber iz organizacije Dana komunikacije. 

Mixx će na natjecanju ocjenjivati četiri kategorije strategija kreativa i rezultat same kampanje", 

Sjećate se reklame za jedan automobilski brend u kojoj Jean Claude Van Damme između dva kamiona napravi špagu? E, o tome vam govorimo!

Više u videoprilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba