Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LEDE KRV U ŽILAMA

Usred sezone Zadar posjetili jezivi gosti

Usred turističke sezone, Zadar su posjetili prilično neobični gosti! Tako od jučer turisti, osim istraživanja prirodnih ljepota i gastronomske ponude, mogu proučiti i neke vrlo egzotične životinjske vrste!

RTL/ 6.8.2013. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bojimo se miševa, od zmija nam se diže kosa na glavi, vrištimo kao sumanuti kada naletimo na insekta. A u Zadru se ovakva jezovita ekipa okupila na jednom mjestu. I odlučila se predstaviti javnosti.

"Ovdje je preko 70 terarija s preko 60 vrsta i podvrsta raznih životinja. Imamo zmije, guštere, neke insekte, škorpione i pauke. Ima li smrtonosnih? Ne, ništa nije smrtonosno, otrovno. Nešto od pauka bi moglo izazvati malo burniju reakciju, ali ništa životno opasno", straha nas je pokušala osloboditi LidijaStanišić, glasnogovornica izložbe.

Prvo su pozirale u Splitu, a onda su ovih dana preselile malo sjevernije. One su rijetke životinjske vrste i neke od njih lede krv u žilama.

U ovim terarijima mjesta ima samo za egzotične životinje. Cilj ove izložbe je približiti široj publici ova neshvaćena, ali fascinantna životinjska bića. Premda na prvi pogled djeluju zastrašujuće, većina ovih životinja potpuno je bezopasna.

Putujuća karavana rijetkih životinja - u Zadru će boraviti do kraja rujna. Organizatori ove nove turističke atrakcije nadaju se da će se tijekom trajanja izložbe pokoji posjetitelj zaljubiti i udomiti neku od ovih čudnih, ali i vrlo umiljatih životinja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
nismo s istog planeta

Kakve pornografske sadržaje preferiraju žene, a kakve muškarci?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba