Play ponuda
Play ponuda
DOBRODOŠLI U HOTEL BRISTOL

Uživajte s najdražom osobom u predivnoj Opatiji!

Prepusti se suncu i moru i uživaj u biseru Kvarnera! Elitni hotel Bristol, smješten u samom srcu Opatije, poziva te na dva noćenja s bogatim buffet doručkom za dvoje.

Image
Foto: promo
Promo/ 27.5.2013. u 13:10
Play ponuda

Želiš li osjetiti dašak kraljevskog odmora iz prve ruke, odmoriti se, okupati i upiti zrake proljetno-ljetnoga sunca, elitni hotel Bristol poziva te na dva noćenja s bogatim buffet doručkom za dvoje.

Smješten u samom srcu Opatije, šarmantnog kvarnerskog bisera koji generacijama umornim gostima pruža oazu mira, tišine i mediteranskih užitaka, luksuzni hotel dat će vam sve, od predivnog pogleda na more do bežičnog interneta.

Image
Foto: promo
Image
promo

Slobodne trenutke možeš provesti u raskošnom Spa&Beauty kutku, gdje su ti na raspolaganju sve blagodati saune, jacuzzija i fitnessa. Za onaj poseban komadić užitka dobit ćete i wellness vouchere u vrijednosti 50 kn po osobi za masažu, 20% popusta na pansionsku večeru, te desetominutnu Oxy inhalaciju 98-postotnim kisikom, koja vraća tijelu izgubljenu energiju.

Odlučiš li se na dugačke romantične šetnje Opatijom, sigurno ćeš naići na jedan od simbola grada, kip Djevojke s galebom i opatijski perivoj. Kupone možeš spajati koliko želiš, samo ih iskoristi do 30. lipnja, dokad traje ponuda.

Prepusti se suncu i moru i uživaj u biseru Kvarnera.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba