Ostalo

Uživajte u RTL-ovom 'dejting' showu 'Samo nebo zna'. Provjerili smo kako bi Tatjana Jurić prošla kod...

Koliko je teško naći srodnu dušu s kojom ćete ostati dugo, svi znamo. Ali da je ljepotici poput Tatjane Jurić teško ostvariti kontakt sa suprotnim spolom, tome se nismo nadali. Pred Tatjanu smo stavili test, pa pogledajte kako su na njega Hrvati reagirali

Dario Todorović
30.01.2017 18:33

Jednoj djevojci poklonit ćemo pogled u budućnost, kako bi pronašla onog pravog.
Onog s kojim bi možda mogla biti sretna do kraja života.

Večeras počinje emisija kakvu gledatelji u Hrvatskoj još nisu imali prilike vidjeti. Dora traži muškarca, a pružit ćemo joj pogled u budućnost, koju ponekad nije lako gledati. Dora mora izabrati između šestorice kandidata - i o njima će znati sve. Kako bi u budućnosti mogli izgledati, kako bi mogla izgledati njihova zajednička djeca, pa i kakav imaju glas.

Dora će znati sve, samo ne ono mnogima najvažnije - kako oni izgledaju sada.

Zato smo se i mi malo poigrali s fotografijama triju poznatih lijepih žena - Kim Kardashian, Kate Middleton i Tatjane Jurić. Kompjuterski smo ih postarali i krenuli u lov na komentare. Tatjana će prolaznike ispitati što sve mogu reći o ženama samo na temelju njihova izgleda za više od dvadeset godina.

"Uvijek onaj prvi dojam dobivaš kroz sliku i koliko god je pitanje ljubavi, hoćemo li kliknuti na treću. Prvo moraš kliknuti na prvu. Što ćemo se lagat. Prvi dojam je uvijek izgled ili neki dojam koji je opet temeljen na vanjštini. A onda za 20 godina, kad se dogodi ovo, kad se dogodi to, onda je jasno da ja pametnije birati partnera kroz ovo unutra, a ne kroz ovo.", rekla nam jeTatjana Jurić, televizijska i radijska voditeljica

Kreće potraga za iskrenim muškarcima. Bilo je teško - čini se da su muškarci danas jako sramežljivi - ali Tatjana je uspjela pronaći jednog, čini se oštrog, kritičara.

Mnogi nisu ni prepoznali da je jedna od starijih dama i sama Tatjana.

Muški je rod pokazao kako im je čak i fotografija koji put dovoljna da donesu neki sud o osobnosti. Najkritičniji su bili prema izgledu starlete Kim Kardashian, ali dobre cure Kate Middleton i Tatjana nisu prošle tako loše, s obzirom da je žiri bio stvarno strog.

"Ovdje su sad zaključili da su te žene zato što su stare i zato što su namazane, da su površne. I ovaj dečko je slučajno za mene rekao da nema dojam da sam proživjela život i to da se baziram na površne stvari. Zanimljivo je kako nas uvijek ubiju ti stereotipi i predrasude", kazala jeTatjana Jurić, televizijska i radijska voditeljica.

Nije lako procjenjivati ljude samo na temelju fotografija iz moguće budućnosti.
No, Doru iz emisije Samo nebo zna čeka baš to. Koga će na kraju- ili točnije rečeno- na početku odabrati? To uistinu samo nebo zna!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.