Ostalo

Valent Sinković za RTL.hr o dolasku prinove: 'Supruga i ja jedini znamo spol, namjeravam biti na porodu'

Valent i Antonela Sinković postali su roditelji u ožujku prošle godine, a nakon godinu i pol dana, ponovno iščekuju prinovu. Termin je početkom prosinca, a odlučili su informaciju o spolu zadržati samo za sebe

A.Š.
18.09.2022 19:00

Trenutačno tročlana obitelj Sinković uskoro će dobiti novog člana. Nakon što im se prošle godine rodio sin Karlo, Valent i Antonela Sinković i ove godine imaju mnogo razloga za sreću. Naš proslavljeni veslač čeka drugo dijete, potvrdio je u razgovoru za RTL.hr. "Jako je drago i meni i ženi. Presretni smo, uzbuđeni smo zbog dolaska druge bebe, a dotad uživamo s našim Karlom", rekao je Valent. Informaciju o spolu zasad će još zadržati za sebe, kaže, jer to znaju samo on i supruga. Nisu je otkrili čak ni bližoj obitelji, uključujući brata Martina s kojim Valent uvijek dijeli i privatne i sportske uspjehe.

"Ime još nismo odabrali, ali imamo ih nekoliko o kojima razmišljamo", rekao je kratko. Termin je početkom prosinca, a kako na Antonelinom prvom porodu nije mogao biti zbog pandemijskih mjera u bolnicama, drugi nikako ne želi propustiti. "Svakako će zima biti zanimljiva", dodao je kroz smiješak.

Valent Sinković

Našem sportašu uloga oca sjela je i bolje nego što je zamišljao, maleni Karlo sada već ima godinu i pol dana, a s njim najradije provodi vrijeme. "Naravno da je na trenutke teško, pogotovo sve to balansirati uz sport, ali isplati se u svakom pogledu. To je stvarno prekrasno iskustvo. Baš oboje uživamo. Najviše volim biti uz Karla, često se igramo...", rekao je te na pitanje je li maleni počeo shvaćati da mu je otac sportaš, kaže kako je svjestan tek da odlazi na treninge. "Dolazi na Jarun, pokazuje kako mu tata vesla, ali mislim da još ništa ne razumije. Malo je počeo i govoriti. Često čujemo 'mama', 'tata'", rekao je Valent, koji se s bratom Martinom trenutačno nalazi u Češkoj gdje čekaju prvu utrku Svjetskog prvenstva koja će biti 18. rujna. Finale je 25., a poznavajući Sinkoviće, kući će se najvjerojatnije vratiti s medaljom oko vrata... A onda nakon toga slijede roditeljske obaveze.