Play ponuda
Play ponuda
zbog pandemije

Vanna i Petar Grašo otkazali velike koncerte, odredili nove datume: 'Još divljaju brojevi zaraženih'

Petar Grašo i Vanna otkazali su svirke koje su trebale biti u zakazane u veljači

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL
RTL.HR/ 27.1.2022. u 19:30
Play ponuda

Koncerti Petra Graše i Vanne, koji su se trebali održati u veljači u Areni, odgođeni su do povoljnije epidemiološke slike. Grašin koncert bio je u Areni Zagreb zakazan za 26. veljače i već je rasprodan, no datum je pomaknut na 18. ožujka, dan uoči njegovog drugog koncerta 19. ožujka. 

""Naravno da je to poremetilo određene planove, ali nebitno. Moram biti iskren, sada kada malo razmotrim cijelu situaciju, bit će mi zaista lijepo ta dva dana. To će biti dva rođendanska koncerta. Trebalo je razmisliti i mislim da je odgovorno od organizatora i mene kao izvođača da poštujemo mjere i da tim ljudima koji će biti tamo damo neki osjećaj sigurnosti. Još divljaju brojevi zaraženih, ali su procjene epidemiologa i stručnjaka da bi se to trebalo bitno smiriti do tada. Planovi su malo pomaknuti, ali s druge strane, 18. i 19.3. - dva prekrasna dana u punim Arenama - je nešto što me beskrajno raduje", poručio je Petar Grašo na narodnom.

Grašo će pjevati u ožujku, a Vanna tek u svibnju

Otkazao je Grašo i Spaladium Arenu, koja je bila planirana za 11. veljače. Koncert će se ipak održati 25. ožujka. "Splitski koncert kojemu se neizmjerno radujem, nažalost je odgođen. Hvala Bogu, nije otkazan, samo odgođen, odnosno pomaknut iz epidemioloških razloga. Shvatili smo da neće biti dozvoljeno imati punu dvoranu, a Arena će svakako u Splitu, kao i u Zagrebu, biti puna. Napravili smo najpraktičnije rješenje, donijeli smo odluku da koncert bude 25. ožujka", rekao je Grašo na Radio Dalmaciji. 

Vanna je, pak, koncert odgodila sve do svibnja. U Areni je trebala nastupiti 5. veljače, a sada je veliki koncert, u sklopu kojeg će se održati i ET special show, pomaknut za 7. svibnja. "Nadam se da će tada biti puno bolje vrijeme. Ne samo što će biti proljeće, nego se nadam da covid vijesti više neće biti prve i najvažnije vijesti u našim životima. Nažalost, morali smo odgoditi koncert. Usprkos velikim naporima koje smo svi činili jednostavno nije bilo izvedivo. Ne moram vam reći koliko mi je žao zbog toga. Žao mi je ako smo nekome poremetili planove za tu subotu, za dolazak, ako je netko baš taj dan htio slaviti rođendan, godišnjicu ljubavi ili braka. Zakazujem nam sastanak 7. svibnja, bit će nam još ljepše, bit ćemo još bolji, iako smo i sada bili spremni. Vidimo se!" poručila je Vanna. 

Onima koji su ulaznice za te koncerte već kupili, iste će vrijediti u novim datumima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KRALJICA REVIJA

Dizajnerica i manekenka Nera Lešić: 'Drago mi je što nisam poslušala roditelje i što uvijek idem van svoje sigurne zone'

Play ponuda

Više s weba