Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vruće noći u hladnoj Austriji

'Vatreni' očarani gledali što to rade polugole Brazilke!

Najskuplje noge Hrvatske sitno broje do odalska na svjetsko prvenstvo. I zato su im sinoć domaćini na pripremama u Bad Tatzmannsdorfu upriličili vjerojatno posljednju zabavu do kraja njihove brazilske ekspedicije. I pošteno su se potrudili. Naši su dečki očarani gledali što to rade polugole Brazilke usred Austrije.

RTL/ 29.5.2014. u 17:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovo je tek zagrijavanje za pravu brazilsku feštu u kojoj će uživati naši reprezentativci na najjočekivanijem sportskom događaju godine! No kako je pretjerana fešta ipak nogometašima zabranjeno voće - jer moraju misliti samo na igru - na pripremama im je upriličen dijelić atmosfere koja će uskoro obuzeti svijet.

Izmamile su osmjieh na lica naših igrača ove raskošne Brazilke koje su zapravo dar austrijskih domaćina za kraj napornih priprema u Bad Tatzmannsdorfu.

"Pa ništa super, ja sam sada već malo navikao , ovdje sam treći puta... uvijek stvarno fenomenalno i sigurno ćemo doći još više puta", rekao je Ivan Rakitić.

Znaju domaćini očito kako privući nogometaše i obožavatelje, koji su ipak bili zainteresiraniji za autograme naših zvijezda nego za atribute rasplesanih Brazilki!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Pa to je lijepo ipak smo ovdje već treći put, mi smo ovdje već dio Bad Tazmannsdorfa i drago mi je što su u ovako veliko broju došli ljudi i dobrim osjećajem idemo u Hrvatsku opet", kazao je Niko Kovač.

U Hrvatsku se naši reprezentatvci vraćaju već sutra, a s priprema nose lijepe, ali i one ne baš ugodne uspomene. Riječ je naravno o ozljedama koje su zadesile našu ekipu!

Upravo se čita

Image
REALITY ZVIJEZDA

Sjećate li se Nikoline Tutić? Bila je zvijezda showa 'Brak na prvu', a danas izgleda neprepoznatljivo

U vidanju rana zasigurno su pomogle i ove vruće plesačice, uz koje su naši dečki ipak ostali neozljeđeni! Naprezanje očnih mišića nije ih stajalo nikakve ozljede! A ove bi dame, mogle biti i posljednje žene u dogledno vrijeme koje će naši dečki i gleadati jer je izbornik Kovač donio neka stroga pravila! Naime, u hotelske sobe za vrijeme priprema ženski rod ulaziti ne smije, a dečki nakon večere ne smiju izlaziti.

Dio priprema su odradili i proslavili odrađeno u središtu Bad Tatzmannsdorfa na ovoj fešti na kojoj su se naši dečki zadržali samo pola sata. Zabava se nastavila u sobama njihova hotela, no ondje nije bilo nimalo vruće kao na pozornici!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Spremni za daljnja uzbuđenja koje im donose brazilski dani, ali i noći - hrvatski su reprezentativci spremni za nove pripreme ususret prvenstvu - koje će, sudeći prema ovim slikama - biti jako vruće! I na terenu i izvan njega.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
gdje je nestala?

Sjećate se bivše supruge Nike Kranjčara? Samozatajna Simona nakon razvoda povukla se iz javnog života, a sreću pronašla u odvjetniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba