Ostalo

Vedrana Rudan ne može više pisati zbog gubitka vida: 'Jedina ne znam kako izgleda Hanina vjenčanica'

"Antivaksere molim da mi ne pišu kako mi se ovo dogodilo jer sam se cijepila. Vakseri neka mi šalju pisma utjehe i dobre želje", istaknula je književnica Rudan

L.K.
24.02.2022 18:15

Književnica Vedrana Rudan na svojojslužbenojFacebook stranici podijelila je tekst u kojem objašnjavazašto je posljednje vrijeme sve manje njezinih objava. Rudan muče problemi s vidomnakon preboljenjakoronavirusa.

"Ja sam poluslijepa. Mene je korona tresnula u oči. Bila sam dva puta u bolnici, odlični liječnici 'ništa ne vide', ne vidim ni ja. U daljini mi je sve jasno. I brda i doline. Ali...Imam problem sa gledanjem u mobitel, teve ekran, kompjuter, knjigu. Ne mogu čitati, gledati Netflix, surfati... Ja sam jedina osoba u Hrvatskoj koja pojma nema kako izgleda Hanina vjenčanica, uhićeni ministar i što pada i da li nešto uopće pada na Ukrajinu", napisala je 72-godišnja književnica Rudan u svom tekstu koji u cijelosti možete pročitati OVDJE .

Vedrana Rudan

(FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL)

Pročitajte još
Vedrana Rudan oštro o situaciji s Đokovićem: 'On moćnicima smeta iz sasvim drugih razloga'

U nedavno objavljenom tekstu Rudan je rekla kako liječnik ističe da ne postoji logično objašnjenje za narušenozdravlje očiju. Još više zastrašuje činjenica kako nitko u zdravstvune zna hoće li joj se i kad vratiti vid.

Iako je tekst Vedranin, za sam čin pisanja zaslužna jenjena "bolja polovica".

"Antivaksere molim da mi ne pišu kako mi se ovo dogodilo jer sam se cijepila. Vakseri neka mi šalju pisma utjehe i dobre želje. Sve ću pročitati kad se 'prosvijetlim'. Doviđenja, nadam se. Tek kad si slijep naslućuješ kako je svijet lijep", stoji na kraju njezine objave