Play ponuda
Play ponuda
BAŠ KAO NEKADA

Velečasni blagoslovio mobitele

Velečasni David Parrott blagoslovio je gomilu prijenosnih računala i mobitela na oltaru crkve St. Lawrence Jewry u financijskom središtu Londona kako bi podsjetio na mnogo načina dostizanja milosti Božje.

Image

telefon, mobitel telefon

L.J./Hina/ 12.1.2010. u 13:52
Play ponuda

LONDON - Velečasni David Parrott blagoslovio je u ponedjeljak gomilu prijenosnih računala i mobilnih telefona na oltaru crkve St. Lawrence Jewry u londonskom financijskom središtu kako bi podsjetio službenike da ima mnogo načina na koji ih milost Božja može doseći.

"Tehnologija je naše svakodnevno oruđe i tehnologiju moramo blagosloviti", rekao je Parrott u službenoj crkvi Korporacije londonskog Cityja koja upravlja financijskim okrugom.

Okupljeni vjernici izvukli su svoje mobitele, a neki od njih podignuli ih visoko u zrak dok je Parrott izgovarao riječi blagoslova. Velečasni je objasnio da je blagoslov modernija inačica tradicionalnog blagoslova "Plow Monday" (blagoslov pluga u ponedjeljak) koji se sastojao u tome da seljani dovuku oruđe pred crkvena vrata i dadu ga blagosloviti.

Parrott, koji je dužnost preuzeo prije sedam mjeseci, svoj je potez obrazložio kao "novu zamisao za njegovo novo radno mjesto".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba