Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'zaspala si mirno'

Velika tuga u obitelji Tatjane Jurić: 'Dio si mene, zauvijek'

Tatjana Jurić trenutačno prolazi kroz teške trenutke, naime njezina majka je preminula nakon duge borbe s bolešću

Image
Foto: Boris Šćitar/Večernji list/Pixsell
Tabloid.hr/ 30.1.2018. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Voditeljica trenutačno prolazi kroz teške razdbolje. Naime, njezina majka Dragica preminula je nakon duge borbe s Alzheimerom. Tužnu vijest Tatjana je podijelila je na društvenoj mreži uz dirljivu poruku koju je uputila svojoj majci. 

"Sve stade. Samo život prođe. Naša zadnja zajednička fotka. Putuj, Majčice. Silno sam ponosna na Tebe! Silno. Sve Ti danas priznajem, i kao majci, i kao roditelju, supruzi, partnerici, prijateljici - ženi! Sve sam shvatila! Koliko je to borbe, koliko tuge, sreće, odricanja i davanja. Opraštanja. Život. Koliko je jedino ljubavi u životu potrebno i koliko su ljudi ti koji - čine život. Svemu daju smisao. Alzheimer nas je rasturio, ali rasturile smo i mi njega! Ti si ga rasturila, dostojanstveno, u svom stilu. Našem!

Zaspala si mirno, u snu; vidjela sam te nakon s blagim osmijehom i to mi je najveća nagrada i mir koje sam mogla dobiti. Zahvalna sam na tome! Tvoja me bolest, naša bolest, naučila svemu što kao dijete i žena trebam dalje nositi sa sobom u život; prije nego se, svatko od nas, mora oprostiti sa svojim roditeljem. Bila si i ostaješ prava frajerica, jaka, srčana, zabavna, glasna i snažna. Nadam se da sam bila dostojna na Tvome posljednjem putu. Dala sam sve od sebe!

Odmori se. Dio si mene, zauvijek! Bit ćeš u svakom mom danu, i kad plačem i kad ću se smijati! Uvijek! Uvijek, Mama. Počivaj u miru, sve si napravila točno onako kako je trebalo. Ti si ta koja je, na kraju, ustvari - pomogla meni. Mama s velikim M!", napisala je voditeljica koja je nedavno i otvoreno progovorila o agoniji koju je prolazila s majkom.

Upozorila je tada voditeljice na brojne probleme koje nosi Alzheimerova bolest te iskreno ispričala kroz što je sve s majkom prošla. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba