Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
poremetit će statistiku

Veliki tulum Slavonije i Dalmacije pomoći će natalitetu

U Smokvici ima najviše neudanih žena, u Levanjskoj Varoši najviše neoženjenih muškaraca. Nakon što je to jučer potvrdio Državni ured za statistiku, šale se da će brojke poremetiti velikim tulumom Slavonije i Korčule. Vječni dečki otkrili su zašto su samci.

RTL/ 13.7.2013. u 18:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Još jedna subota u Levanjskoj Varoši bez svadbenih zvona. Umjesto ljubavnih, frcaju iskre iz strojeva za zavarivanje. U pravoj muškoj akciji, lokalne neženje prave si dijelove za nogometno igralište. Žena nema.

S 48,9 posto neoženjenih muškaraca, Općina Levanjska Varoš broji najviše starih momaka u zemlji. Djevojke su otišle gradskim momcima, dok su ovdašnji ostali vjerni poljoprivredi.

Imaju traktore, kuće ali i probleme. Uz to, postrožili su kriterije. Mlađi su se snašli, ali im se s brakom ne žuri.

U susjednoj Đakovačkoj Breznici ne pomažu ni rode. Baš je u toj ulici najviše neženja. Rješenje možda ipak postoji i u ljubavnom i u ekonomskom smislu. Šale se kako će se spojiti s djevojkama iz Smokvice na Korčuli gdje ima najviše neudatih djevojaka. Možda tako prošire i turizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jer, ako se nešto ne promijeni, svadbena zvona i dalje će zvoniti samo pet puta godišnje, a muškarci iz sela još dugo neće nositi prsten.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba