Ostalo

Veselje u obitelji 'hrvatske Kim Kardashian': Nikad ljepša Jelena Perić proslavila 29. rođendan sa svojim...

Jelena Perić, koju mnogi znaju pod nadimkom hrvatska Kim Kardashian, zakoračila je u posljednju godinu dvadesetih što je proslavila u krugu najbliže obitelji.

Tabloid.hr
09.05.2020 13:15

Naša najuspješnija i najpoznatija influencerica Jelena Perić proslavila je 29. rođendan u krugu svoje male obitelji koju osim nje čine zaručnik Igor Bubnjić i tromjesečni sin Teo .

Jelena je na svojem Instagram profilu na kojem je prati više od milijun ljudi objavila niz fotki s kućnog slavlja, a otkrila je i da je sa suprugom imala mali rođendanski izlet u prirodi.

Jelena i bivši reprezentativac Igor Bubnjić zajedno su otprilike dvije godine, a prošle su se godine i zaručili. Na svojim je društvenim mrežama otkrila da oboje žele još djece te da je vjenčanje planirala i prije zaruka.

Inače, ono što su mnogi primijetili je Jelenina sjajna figura samo nekoliko mjeseci nakon poroda, no u nedavnom YouTube videu influencerica je otkrila da nosi dvije veličine veću odjeću nego prije poroda te da višak kilograma skriva širim odjevnim komadima.