Ostalo

Victorija o Kiminoj naslovnici: 'Ona je na Met Galu obukla kauč'

Brojne zvijezde već su javno objavile kako su zgrožene činjenicom da će se 'Kimye' naći na naslovnici Voguea, a nizu bijesnih reakcija sada je dodano i navodno pismo Victorije Beckham.

RTL
24.03.2014 11:01

Nakon što je objavljeno da će Kim Kardashian i Kanye West biti na naslovnici travanjskog broja časopisa Vogue, u Hollywoodu se podigla velika prašina.

Brojne zvijezde već su javno objavile kako su zgrožene činjenicom da će se 'Kimye' naći na naslovnici ove modne biblije, tako da je teško naći tko je od poznatih oduševljen što je starleta na naslovnici prestižnog modnog časopisa.

Internet stranica Love and Knuckels odlučila se narugati s ovom velikom viješću pa su objavili navodno pismo bivše Spiceice, danas uspješne dizajnerice Victorije Beckham, urednici Voguea Anni Wintour . Već iz prvih rečenica se može vidjeti da je riječ o nečijoj šali, ali sigurno će vas dobro nasmijati. Kako kažu, u svakoj šali je pola istine, a pismo prenosimo u cijelosti.

Draga Anna,

što još mogu učiniti?

Izvadila sam silikone iz grudi i odrezala ekstenzije. Ne nosim ni francusku manikuru te njegujem prirodan izgled kože. Pravim se da čitam knjige. Obvezala sam se i da se neću smijati u javnosti. Umirem od gladi jer nisam pojela ništa osim graška i biljnog čaja već tri godine.

Ja sam ikona stila i svaka modna kuća želi da nosim njihovu odjeću. Svi od kraljice Ranie do Yolande iz 'Kućanica s Beverly Hillsa' nose moju odjeću. Kim smanjuje haljine Toma Forda da izgledaju kao topići i prodaje leopard tajice. Znaš tko nosi njezinu odjeću? Moj treći asistent kaže da to nosi cura koja radi na blagajni second hand shopa.

Znaš li što sam ja nosila na kraljevskom vjenčanju kad sam bila trudna osam mjeseci?! Nosila sam vlastitu kolekciju, plavu haljinu koju sam kombinirala s Loboutin štiklama. Sjeti se što je ona nosila na Met Galu - nosila je kauč!

Jesu li oni zaista par o kojem se najviše priča? David je međunarodna sportska zvijezda, model i filantrop. Njezin dečko nosi onične prevelike majice i ne može prodati ulaznice za svoje koncerte. On ima zlatni zub i gramatika mu je loša, a ja sam pjevala u grupi Spice Girls.

Draga, Anna što još mogu napraviti?

S poštovanjem,

Victoria