Ostalo

VIDEO Treća sreća za bračni par Schillinger – zašto se 'hrvatski zet' Franz rasplakao pred našim kamerama?

Emocije su preplavile i devet godina starijeg austrijskog poduzetnika kada je ugledao Snježanu u bijeloj vjenčanici

Ana Miščević
12.09.2021 19:30

Deset dana nakon vjenčanja godine, kako su ga nazvali prijatelji Snježane i Franza Schillingera , tik nakon povratka sa svadbenog krstarenja Jadranom - novopečeni mladenci otkrili su sve detalje trodnevne svadbe u intervjuu.

"Što se pomijenilo otkako smo se vjenčali? Doista, u trenutku kad smo razmijenili prstenje zaljubio sam se u nju još više nego prije. I ona mi je rekla isto. To je drugačiji osjećaj. Znate da imamo brakove iza sebe i mislio sam da možemo ostati par zauvijek. No ovako je totalno drugačije i jako smo sretni!", priznao jeFranz Schillinger.

"Osjećaj je drugačiji. Sada osjećam još više poštovanja prema Franzu jer to je moj suprug. Moj muž. Tako kažem drugim ljudima. Volim taj osjećaj. Svi koji me znaju, znaju da sam feministica, na pola feministica, jako sam neovisna cijeli život. Ali nije u tome poanta. Na kraju, poanta je u tome - oprostite mi slobodne djevojke ..Za sve nas, sve mi tražimo očinsku figuru u muškarcima u želji da nas zaštite. I da se brinu o nama", rekla je Snježana Mehun.


Ovo je treći brak i Snježani i Franzu

Pročitajte još
Objavila fotografije zbog kojih su mnogima upitnici iznad glave: Snježana Mehun se udala u tajnosti?

Šest su mjeseci, kad su se upoznali, bili poslovni partneri, a onda su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Tako se i Snježana jednom zauvijek oprostila od prezimena Mehun.

"To je prezime mog prvog supruga. To je njegovo prezime. I bila sam ga zadržala zbog moga sina jer nisam htjela kad bi došli u hotel ili negdje objašnjavati ljudima da sam razvedena i da imam drugačije prezime, ali da je on moj sin i da ga nisam nikome otela. Osjećam kao da sam to prezime imala cijeli život, ali sam veoma sretna što sam sad promijenila prezime i jako sam sretna što sam Franzova žena, supruga", poručila je Snježana Schillinger .

Bračne su zavjete izmijenili na Kornatima, u crkvi Blažene djevice Marije. 50-ogodišnja mladenka nosila je bajkovitu vjenčanicu vlastitog brenda, a posebno je značenje imalo to što je na obredu bila bosa.

"Bilo je to zbog mog oca koji je preminuo prije više od 15 godina. On je zapravo želio sina. Uvijek me trenirao da budem jako čvrsta i da hodam bosa. Mi smo iz tog dijela Hrvatske jer moj otac je iz Karlobaga. I htjela sam to napraviti zbog njega", dodala je.

Tu je snažnu poruku bose mladenke osjetila i diva Josipa Lisac koja je Snježani čestitala emotivnom porukom.

"Bila sam jako, jako sretna. Objasnila sam Franzu tko je ona... Ja znam tko je ona.
Ona je legenda. Poslala je takvu poruku i prepoznala taj trenutak i to mi se jako svidjelo! Sviđa mi se kako je ona uhvatila taj trenutak kako sam došla na vjerojatno najskupljem i najbržem brodu koji postoji u toj veličini. Bio je i u James Bond filmu, a onda sam hodala bosa!", tvrdi Snježana.

Pročitajte još
Poznati okupirali reviju Snježane Mehun: Cigi i Nikolina bili su zvijezde večeri, a pojavila se i bivša gospođa Mamić

Emocije su preplavile i devet godina starijeg austrijskog poduzetnika kada je ugledao Snježanu u bijeloj vjenčanici. U jednom trenutku nije mogao sakriti suze!

"Moram priznati, to je bio najromantičniji trenutak i ne sramim se toga. Najdirljiviji trenutak bio je kada sam tijekom mog vjenčanog govora zahvaljivao mojoj svekrvi što mi je dala dozvolu da štitim i volim njezinu kćer. Morao sam napraviti malenu stanku u govoru..ali to je bilo jako lijepo", istaknuo je Franz.


Pod budnim su okom sve pratili prijatelji i obitelj - njih osamdesetak

Snježanina kuma bila je prijateljica Antea Kodžoman , a Franz je za kuma odabrao bivšeg premijera Zlatka Matešu , koji je na svadbu došao u pratnji djevojkeepidemiologinje Dijane Mayer .

"Bio sam jako počašćen što je pristao kada sam ga pitao da mi bude kum i rekao mi je da nikada nije bio kum prije i da bio volio to napraviti. Održao je jako lijep govor. Govorio je o ljubavi i emocijama. On je jako šarmantan muškarac", smatra Franz.

Sretna Schillinger obitelj broji četvero djece - Snježaninog Dinu i Francovo troje djece. Svi su oni uživali s njima na sedmodnevnom svadbenom slavlju i plovidbi Jadranom, no mladence tek očekuje medeni mjesec.

"Gledamo da medeni mjecec bude onakav kakav bi trebao biti - samo nas dvoje! Tiho, malo sporta, malo planinarenja, ali to je iznenađenje koje se neće dogoditi ove godine već sljedeće!", objasnio je Franz.

Do tada će Snježana i Franc nastaviti s dosadašnjim životom na dvije lokacije - Beč i Zagreb njihov su dom u kojem od nedavno žive kao bračni par!