Play ponuda
Play ponuda
maestralno!

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli novi spot snimili pod vodom: Pogledajte video za aktualni singl 'Izgubiti neću dah'

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nedavno su predstavili posebnu verziju pjesme „Izgubiti Neću Dah”, koju upotpunjuje vokal gostujuće Petre Perišić, a sada je ovdje i službeni videospot s kreativnim potpisom Mare Milin!

Image
Foto: Promo
PR/Tabloid.hr/ 6.8.2021. u 9:55
Play ponuda

Autorska pjesma Srđana Sekulovića – Skansija u svojem se originalnom obliku našla na hvaljenom izdanju „Na Putu“, za kojeg su Vinko i bend ove godine nagrađeni Porinom u kategoriji Najbolji album rock glazbe.

Snimanje spota za njihov aktualni singl, koji je ušao na HR Top 40 listu najemitiranijih pjesama, za Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli nastavak je suradnje s Mare Milin, čija je vizija bila da se vizualni identitet pjesme većim dijelom snimi – pod vodom. Povodom njegove objave, cijenjena je fotografkinja i umjetnica otkrila motive iz teksta pjesme koji su inspirirali podvodne kadrove: „Dah, držanje daha, plutanje, kretanje kroz vodu, to što pod vodom izdržimo ili ne izdržimo dugo, to što se pod vodom obično šuti, a ako se govori ili vrišti, opet se ne čuje, i kao takvo ostaje ‘neizgovoreno’ jer nitko to nije čuo - to sve ima i direktne i metaforičke veze s pjesmom, riječima i smislom. Dojmove poput fluidnosti, zadržavanja daha da bi se opet krenulo disati, hipnotičkog, kontemplativnog, začudnog - sve sam ih nastojala koristiti u vizualnoj komunikaciji ovog audio-vizualnog projekta.”

Na kreiranje videa osvrnuo se i Vinko, otkrivši da snimanje pod vodom nije toliko jednostavno koliko se na prvi pogled čini: „Neizmjerno nam je drago da smo Mare i mi opet surađivali i da je video za ‘Izgubiti Neću Dah’ iz nas izvukao nešto novo, nadam se da će publika prepoznati prikazanu emociju. Veseli me da smo ovu pjesmu snimili baš s Petrom Perišić i nadam se da ćemo uskoro imati priliku slušati i njene pjesme.“

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli novi su singl i spot predstavili usred koncertno aktivnog ljeta, kojem je prethodila promocija albuma „Na Putu” u rasprodanoj Tvornici Kulture. Dobitnici nagrade Porin tako nastavljaju s marljivim radom te se iznova afirmiraju kao fantastični izvođači čiji se nastupi ne propuštaju.

Slušajte album „Na Putu“: https://vinkocemeras.lnk.to/NaPutu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba