Ostalo

Više nije povučena tinejdžerica: Kim Verson napravila drastičnu promjenu imidža na 10. godišnjicu pobjede...

Druga pobjednica RTL-ovog showa 'Hrvatska traži zvijezdu' oduševljava fizičkom promjenom.

Tabloid.hr
29.06.2020 13:30

Prošlo je deset godina od pobjede Kim Verson u drugoj sezoni nekad popularnog RTL-ovog showa "Hrvatska traži zvijezdu" .

Kim je tada imala svega 16 godina te je stigla iz Nove Gradiške kako bi ostvarila svoje glazbene snove.

kim verson htz

(FOTO: RTL)

Njezin prvi album "Vjeruj u snove" izašao je 2010. godine, a kao njezini najveći hitovi uzimaju se pjesme "Ponovno rođena" i "Nevidljivo blago" .

Kim je od sramežljive tinejdžerice postala djevojka s puno istančanijim i zrelijim ukusom, što se najbolje može vidjeti u njezinom najnovijem spotu za pjesmu "5 do 7" koju izvodi s Radiofonikom .

"Jedan novi veliki projekt, jedno novo veliko osvježenje, velika potvrda meni i velika čast surađivati s autorom Peggyjem . Pjesma je moćna, sa stavom i onako coolerska, skroz u mom điru", otkrila je tada.

Ovaj zaokret Kim je napravila upravo na 10. godišnjicu pobjede u showu "Hrvatska traži zvijezdu" koji joj je otvorio sva vrata.

"Kad se sjetim tih početaka, to je bilo jako turbulentno i stresno, pogotovo za mene kao 16-godišnjakinju. Puno se toga tu brzo odvijalo. Dosta su tu bila i favoriziranja i s jedne strane to je bio teret, ali ja sam jednostavno vjerovala da je to moj put".

Kim priznaje i kako zbog karijere trenutno nema vremena za ljubav, ali ima za svoju veliku ljubav - kuhanje.

A što nam je ovoga puta skuhala u glazbenom loncu, provjerite sami. Nama je pjesma baš onakva kakvom ju je opisala mlada pjevačica kojoj želimo puno sreće u daljnjoj karijeri!