Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'MOJA ŠTIKLA'!

Visoke 'političke' pete u svim uvjetima! Vučković se borila i u blatu, Holy pala, a Škare Ožbolt apsolutna je pobjednica

Njihova ravnoteža je besprijekorna, a elegancija neprikosnovena

Image
RTL.hr/ 21.9.2022. u 16:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Jer još trava nije nikla tamo gdje je stala moja štikla", pjevala je Severina na Eurosongu 2006. godine. Dodale bi naše ministrice da nije rasla trava, no jesu gradilišta, šetnjice, poljoprivredna dobra… Nema toga što žene ne mogu u štiklama, čak i onda kad se povremeno dogode manje nezgode! No, nismo tu da kritiziramo naše junakinje, već da im odamo počast. Političarima je znatno lakše poštivati dress code u svakoj prilici, a pred dame su stavljena veća očekivanja i češće su na meti modnih i inih kritika. Naglasit ćemo koliko je to nepošteno pa odati priznanje ženama koje mogu sve - pa i gacati kroz blato u štiklama.

"Slušaj, nije to baš pametna ideja", kazala je suradnica ministrici vidjevši kako joj pete tonu u blatu. "Da, al' O.K, naučila sam", odgovorila joj je Marija Vučković. Sukus je to jučerašnje situacije koju je snimio RTL, a u kojoj je ministrica poljoprivrede pokazala vještinu balansiranja elegancije i izlaska na blatnjavi teren. U nevremenu su, naime, uništeni brojni usjevi na području Bjelovarsko bilogorske županije, a ministrica ih je sa suradnicima obišla. Marija Vučković slovi za jednu od elegantnijih ministrica u vladi, a ni ovo kratko 'potonuće' nije je obeshrabrilo. I u štiklama može sve.

Baš kao i njezina kolegica Nataša Tramišak, koja odolijeva raznim uvjetima na gradilištima. Posjetivši prošle godine gradilište u Osijeku, Nataša je kombinirala odijelo boje kadulje, a isto je iskombinirala s klasičnim salonkama. Prašnjavi teren nije je omeo da suvereno prošeta u solidnoj poslovnoj kombinaciji, dapače, jasno je da ima iskustva. Nataša toliko voli visoke pete da je u nošenju istih ne ometa ni ozljeda. Početkom ove godine uhvaćena je kako nosi štikle usklađene s crnim elastičnim zavojem koji je sanirala očitu ozljedu gležnja.

Image
Foto:
Image

Iako nije ozbiljnije ozlijeđena, nekadašnja ministrica Mirela Holy zbog štikli je dva puta pala prilikom njezinog posjeta Zaboku. Dva puta je završila na stražnjici, naime, u Zaboku je posjetila otvaranje likovne kolonije, a nakon toga krenula je u obilazak arboretuma. Nosila je potpetice od 10-ak centimetara. Nije to bila dobra odluka i ministrica, koja je inače iskusna u štiklama, dva puta je izgubila ravnotežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Ravnotežu je jedva održala nekadašnja ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Gabrijela Žalac. Dok je tijekom zime 2019. išla prema Saboru, ministrica je zanemarila snijeg pa je obula gležnjače na petu. Iako su crne gležnjače očekivan izbor za zimska nevremena, visoka potpetica i nije bila najbolji izbor za zamrznutu cestu pa je ministrica balansirala kako ne bi doživjela sudbinu Mirele Holy. Nabadala je i uspjela, nije pala.

No, kraljica svih uspješnih izdanja i zgoda sa štiklama ipak je Vesna Škare-Ožbolt. Prije 15-ak godina, dok je još bila predsjednica minulog DC-a, Vesna je ostala bez benzina u svom Mercedesu pa ga je odlučila gurati do obližnje benzinske postaje. Sve je to činila u štiklama, a ubrzo joj je upomoć priskočio i jedan mladi gospodin koji je s Vesnom automobil dogurao do spasonosne benzinske postaje. Sila Boga ne moli!

Upravo se čita

Image
SRETNO!

Najbolji kuhari amateri iz Sjeverne Hrvatske stižu u 'Večeru za 5 na selu'

Image
Foto:
Image
RTL.hr/ 21.9.2022. u 16:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZASTUPNICA SDP-A

Ona je saborska modna ikona i priznaje - šopingholičarka! Elegantna odijela Sabine Glasovac želimo u svom ormaru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču