pogledajte video

EKSKLUZIVNO! Emotivna Vjekoslava Huljić za RTL.hr prvi put progovorila o vijesti da će postati baka: 'Još moram doći k sebi...'

I prije je govorila kako je prvi plan prepustila svome suprugu Tončiju, no Vjekoslava zna zasjati kada treba. Književnica i pjesnikinja uskoro će postati baka, a sreću zbog predivne vijesti ne skriva

Image
Foto: RTL
A.Š./ 1.2.2022. u 18:30

Književnica i pjesnikinja Vjekoslava Huljić rijetko kada se pojavljuje u javnosti, a još manje daje intervjue, no ova snažna žena koja je na sceni već nekoliko desetljeća i čije stihove svakodnevno slušamo, osvojit će vas svojom neposrednošću. Sa suprugom Tončijem Huljićem počela je stvarati prije trideset godina, u početku za grupu Magazin, a danas potpisuje više od 600 pjesama za brojne glazbenike, a autorica je i nekoliko knjiga za djecu. O uspjehu na svim sferama, kako poslovnim, tako i privatnim, osvrnula se u razgovoru za RTL.hr. 

"Želim da ovo još potraje. Da svi budemo zdravi, da možemo i dalje raditi. Najveća je sreća u tome radu, kada se namučiš i kada nekada ne ide baš glatko. Kada staviš točku na posljednju rečenicu, na posljednji stih i onda pustiš pjesmu u svijet. Dogodi se da joj publika otvori svoje srce. Nekad nema baš toliko uspjeha, ali mi se trudimo sa svakom pjesmom jer svaka pjesma je nova borba. Uvijek se trudimo da damo najbolje od sebe", rekla je Vjekoslava.

Hitove je nizala za Jelenu Rozgu, Danijelu Martinović, pokojnog Olivera Dragojevića, Doris Dragović, Petra Grašu...

"Ne mogu baš 100 posto ustanoviti hoće li pjesma biti hit, ali uglavnom da. Imam nos za to, možda čak i više od Tončija. Barem on tako kaže. Obično znam koja će pjesma malo više iskočiti. Uvijek radiš kako bi dao najbolje. Rezultat je ponekad malo bolji, ponekad malo lošiji, ali nikada ne puštamo pjesmu ako nismo zadovoljni", dodala je. Nadahnuće je ponekad instantno, ponekad ga nema, no Vjekoslava je naučila kako si stvoriti atmosferu koje je radna i koja je potiče da svakodnevno stvara.

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Image
Sandra Simunovic/PIXSELL

Izvor: Sandra Šimunović/Pixsell

"Ne treba čekati nadahnuće nego treba raditi i jednostavno stvoriti sebi neku atmosferu. Kako ja radim na glazbu, onda mi ta glazba da neki impuls, neku emociju, pa krene neki sklop misli, neka riječ ili rečenica i onda nekako teče. Tako nastaje tekst", rekla je te dodala kako nastoji svaki dan nešto napisati. U suprotnom, kaže, ne osjeća se dobro.

Upravo se čita

Image
nevjerojatno!

Spašavali dijete pa zaradili kaznu od 10 tisuća kuna zbog prebrze vožnje! 'Gledala sam ga kako ostaje bez zraka'

I u šestom desetljeću života djeluje ispunjeno i sretno što se svakako odražava na njezin fizički, mladolik izgled. Pitali smo je u čemu je tajna. 

"Tajna je u tome što znam gledati život s prave strane, ne tražim nešto nemoguće, puno lijepih stvari pronađem u danu. Uvijek nastojim pronaći nešto dobro i nešto lijepo. Kada dan nije baš najbolji, uvijek se trudim izvući ono nešto dobro iz njega. Inače, moja obitelj naravno, moji prijatelji, to me drži, drži me ljubav", naglasila je kroz smijeh. A ljubavi kod Huljića ima napretek pogotovo nakon vijesti kako je njihova kći Hana Huljić trudna s dugogodišnjim prijateljem i glazbenim suradnikom Petrom Grašom.

"To je nešto predivno. Još moram malo doći k sebi. To je kada vam život ostavlja zamotane darove s mašnama i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete takvo nekakvo iznenađenje. Ovo je bilo najljepše iznenađenje", zaključila je emotivna Vjekoslava. 

A.Š./ 1.2.2022. u 18:30

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA RTL.HR OTKRILA DETALJE

Kristina Mandarina zabavlja se s najkontroverznijim sudionikom Zadruge: 'Dolazi kod mene u Zagreb, jedva čekam!'

Više s weba