Ostalo

Vjenčanje Snježane Mehun: Pjevalo se do dugo u noć, a evo tko je uhvatio buket

"Vjenčanje godine", kako su ga prozvali mediji, očekivalo se već neko vrijeme, ali točan datum nije bio poznat javnosti.

Tabloid.hr
03.09.2021 10:03

Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun u četvrtak poslijepodne udala se za partnera Franza Schilingera. "Vjenčanje godine", kako su ga prozvali mediji, očekivalo se već neko vrijeme, ali točan datum nije bio poznat javnosti.

Image 5049824 (auto)

(FOTO: Instagram)

Zahvaljujući društvenim mrežama, Snježanini uzvanici tijekom večeri počeli su objavljivati fotke s ceremonije. Na objavama se vidi da je Snježana odjenula dugu bijelu haljinu, a sudbonosno "da"izrekla je potpuno bosa. Njezin partner Franz za ovu posebnu priliku odjenuo je bež odijelo ležernog kroja.

Bijelu asimetričnu vjenčanicuizradio je Tin Brišar ,dizajnerkoji radi za njezin brend Duchess. Moj je stav da mladenka mora blistati od sreće, a ne zbog previše grandiozne haljine u obliku torte. Tin radi i cvjetne aranžmane od mediteranskog bilja. Generalno bih rekla da će naša svadba nalikovati onoj iz filma "Mamma Mia!"", rekla je nedavno Snježana.

Mehun

(FOTO: Instagram)

Buket je uhvatila voditeljica Ecija Ivušić što je na svom Instagramu odmah objavio njezin dečko Goran Belošev, bubnjar grupe Pravila igre."Mala uvatila buket. Loše mi se piše", našalio se.

Na svadbi je svirala Ana Rucner, a mikrofon je u ruke uzela i Nives Celzijus.

Image 5050252 (auto)

(FOTO: Instagram)

Iako je nedavno s prijateljicama partijala na luksuznoj djevojačkojkoja se odvijala na našoj divnoj obali i luksuznoj jahti, zabave i dalje nije dosta. Naime, Mehunje ovog tjedna ponovno pozvala goste na dobar provod nakon što je unajmila novu jahtu.