Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
vježbati mogu svi

Vježbajte uz trenericu "Života na vagi", Sanja Žuljević pripremila je online treninge

Trenerica plavog tima prve sezone 'Života na vagi' osmislila je program s kojim ćete u samo četiri tjedna doći u top formu, a vježbat ćete s njom, Darjanom, Gabi i Katarinom

Image
Foto: Promo
Tabloid.hr/ 26.9.2017. u 9:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prva sezona RTL-ovog showa Život na vagi dokazala je ono što je većini bilo i još je nemoguće povjerovati – uz puno volje, vrhunskog trenera te nepokolebivu ustrajnost kile se skidaju same od sebe. Zato je trenerica Života na vagi Sanja Žuljević, u iščekivanju druge sezone, pripremila seriju treninga kojima vas izaziva da se pridružite vježbanju. 

Image
Foto: Promo
Image
Promo

Program 4 x 4: četiri tjedna, 40 minuta dnevno, šest puta tjedno – izazivamo vas da uđete u formu i skidate kile onako kako su nas inspirirali ljubljeni kandidati prve sezone. Svaki dan na Facebook stranici Sanja Lee Zona i www.LeeZona.com bit će objavljen jedan u nizu posebno koncipiranih treninga koji iz tjedna u tjedan postaju sve jači i teži.

Možete i prilagoditi svoju prehranu u čemu će vam Sanja također pomoći, te podijeliti s vama savjete koji su već mnogima promijenili život. Uz poznatu trenericu, tu su i omiljeni kandidati prve sezone Života na vagi, Gabi, Darjan i Katarina, koji će modificirati vježbe za svaki nivo vježbača. Bez obzira jeste li potpuni početnik, rekreativac ili sportaš koji se malo zaboravio, ovaj program je za svakog.

Što vam treba? Vaše tijelo, 40-tak minuta vremena i već spomenute volja, trud i ustrajnost. Čak i bučice možete zamijeniti bočicama vode. Možete trenirati bilo kada i bilo gdje program 4 X 4  putuje s vama u džepu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITAMO

Slavlje u obitelji Marcela Brozovića: Stigla prinova, njegova sestra Ema rodila dječaka!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba