Ostalo

Vlada minimalizam: Tatjana i Vlaho renovirali luksuzni i prostrani stan u strogom centru Zagreba

Riječ je o stanu od dvjestotinjak kvadrata u strogom centru Zagreba.

Tabloid.hr
12.03.2021 11:30

30-godišnji glazbenik i model Vlaho Arbulić pohvalio se renoviranim stanom u kojem živi s dugogodišnjom partnericom, 42-godišnjom Tatjanom Dragović .

Riječ je o stanu od dvjestotinjak kvadrata u strogom centru Zagreba, a sudeći po viđenom, njime će prevladavati minimalizam, ali u glamuroznom izdanju. Zidovi su visoki i obojeni u bijelo, a stanom prevladavaju i sivi, glomazni komadi namještaja, od tepiha do kauča.

"Dom", poručio je atraktivni Dubračanin pored jedne od fotografija koji s bivšom suprugom Gorana Ivaniševića ima kćiLuce . Podsjetimo, jedan od najpoznatijih i najljepšh domaćih parova upoznao se 2014. godine u teretani na zagrebačkom Kaptolu. Kada su započeli vezu, Vlaho je bio student diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić stan

(FOTO: Instagram)

Tatjana iz propalog braka s bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem ima još dvoje djece, kći Amber i sina Emanuela .

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić stan

(FOTO: Instagram)

Goran i Tatjana bili su jedan od "it" parova s domaće scene, a dugo se pričalo kako je tenisač pao na manekenku nakon što ju je 1998. godine ugledao na naslovnici američkog izdanja Cosmopolitana. Iste su se godine upoznali, njoj je bilo 18, njemu 25. Pogađate, Goran je iskoristio sva moguća poznanstva da dođe do nje, no šuškalo se i kako ju nije odmah oborio s nogu. Ipak, rodila se ljubav, a tijekom dočeka Nove godine u Dubaiju Tanja je dobila zaručnički prsten.

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić stan

(FOTO: Instagram)

Par se vjenčao u Kaliforniji 2009. godine, no bračna idila nije dugo potrajala. Ubrzo su počela šuškanja da imaju trzavice u braku, a razvod je uslijedio 2013. godine.

Tatjana i Vlaho od samog početka skrivaju detalje veze od znatiželjne javnosti, no ne skrivaju koliko se vole pa svaka njihova fotografijana društvenim mrežama baš uvijek oduševi.