Ostalo

Vlado Kalember otkrio nam je kako će proslaviti rođendan: 'Nikada nisam pio alkohol, a nazdravljam čistim...

Glazbena legenda Vlado Kalember na današnji dan slavi 69. rođendan, a u intervjuu za RTL.hr otkrio je hoće li ga proslaviti, koje su mu rođendanske želje, ali i zašto ne pije alkohol

T.M.
26.04.2022 16:30

Nije jubilarni 70., ali je veliki 69. rođendan! Legendarni glazbenik, miljenik svih generacija i jedan od najvećih šarmera ovih prostora, Vlado Kalember na današnji dan slavi svoj dan. Dobro, sudeći po izjavama koje nam je dao povodom istog, možemo zaključiti kako zapravo ne slavi jer je Vlado jedan od onih koji slave svaki dan svog života, a ne samo jedan dan u godini.

"Moram vam priznati kako već jako dugo ne slavim rođendane pa mi 'moj dan' prođe kao svaki drugi dan. Doista mi ne predstavlja ništa bitno jer ga nisam birao, da sam nešto birao onda bi mi to bilo puno važnije, a ovako dan kao svaki drugi. No, moram naglasiti kako ja slavim svaki dan...", rekao nam je Vlado.

Vlado Kalember

(FOTO:Grgo Jelavic-Pixsell)

Nismo mogli povjerovati da niti jubilarni 70. rođendan neće proslaviti u krugu prijatelja i obitelji i uz koju čašicu alkohola, ali nas je glazbenik potom razuvjerio kako jednostavno nije čovjek koji voli rođendanske proslave. Niti kada je riječ o željama nije kompliciran, više manje to su one koje svi želimo, a riječ je, naravno, o zdravlju i životu.

"Za jubilarni 70. rođendan ne mogu ništa reći jer ne znam hoću li do tada promijeniti mišljenje. Ipak, mislim da ću se držati svoga i da ni tada neće biti nikakva proslava. Nemam nikakvih rođendanskih želja jer, kao što sam već rekao, rođendan mi je jednako važan kao svaki drugi dan. Želje su mi svakodnevne - da se probudim, da me ništa ne boli i da budem ovakav kakav jesam", priča nam Kalember.

Vlado Kalember

(FOTO:Tomislav Miletić/PIXSELL)

Za kraj smo ga pitali hoće li barem pasti čašica nekog pjenušca ili vina, ali niti to se neće dogoditi jer, em što Vlado ne voli alkohol, em što nije ljubitelj rođendana. Bilo kako bilo, Vlado nam je otkrio kako nazdravlja s čistim zrakom, a možda je upravo to tajna njegovog mladolikog izgleda.

"Nikada nisam pio alkohol pa neću niti danas. Nitko nije savršen nisam niti ja, ali alkohol nikada nisam pio principijelno i toga se držim. Kada toliko godina nešto principijelno ne radite onda vam se to niti ne sviđa. Samog sebe uvjerio sam da je alkohol katastrofa - u bilo kojoj količini. Nazdravljam s čistim zrakom i s ljudima, a ne alkoholom", rekao nam je Vlado za kraj.