Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
imaju smisla za humor

Vlasti iz zafrkancije izmislile Bigfoota, neki su to shvatili preozbiljno

U arizonskome ministarstvu prijevoza sad kažu kako tamne siluete sa snimke prometne kamere nisu nimalo tajanstvene. Slika je objavljena na Novu godinu i svima je ponuđeno da razrade teoriju.

Image
Foto: Screenshot (Youtube)
I.H./Hina/ 6.1.2015. u 8:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na Facebooku objavljena fotografija na kojoj je, ustvrdili su dužnosnici iz Arizone, cijela obitelj sasquatcha, zapravo je bila šala, priznali su.

Objava je privukla stotine komentara skeptika i onih koji su povjerovali da gledaju sliku čovjekolikog diva često nazvanog i Bigfoot.

U arizonskome ministarstvu prijevoza sad kažu kako tamne siluete sa snimke prometne kamere nisu nimalo tajanstvene. Slika je objavljena na Novu godinu i svima je ponuđeno da razrade teoriju. "Samo smo se zafrkavali", kaže glasnogovornik ministarstva Tim Tait. "Ljudi ne očekuju da vlasti imaju smisla za humor, a mi ga imamo".

Dužnosnici su objavili sliku i napisali kako se pitaju tko su te sjenke u snijegu uz cestu. "Možda je to na cesti SR 260 kraj Hebera danas popodne snimljena obitelj Bigfoota. Što vi mislite?", napisali su.

Do ponedjeljka navečer post je dobio više od 2.100 lajkova, šeralo ga je više od tri tisuće ljudi, a bilo je oko 750 komentara. Neki su u komentaru napisali da su oduvijek znali da Bigfoot postoji, a neki su samo pozdravili dobru šalu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Božo Pavlić: 'Još u pubertetu sam shvatio tko sam, a dečko i obitelj su moja najveća podrška'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba