Ostalo

Vlatka Pokos tuguje zbog smrti prijatelja: 'Jutros me dočekala strašna i šokantna vijest'

Iznenada je preminuo Davor Braun, nogometaš zlatne generacije Dinama, od kojeg se Vlatka oprostila na Instagramu

Tabloid.hr
14.03.2020 13:55

Vlatka Pokos se na Instagramu oprostila od nogometaša zlatne generacije Dinama iz 1982., prijatelja Davora Brauna . Smrt Charlieja mlađeg, kako su ga zvali, ju je veoma rastužila te mu je na svom profilu posvetila podužu poruku.

"Jutros me dočekala strašna, nepojmljiva i šokantna vijest da je moj dragi prijatelj Davor Braun Charlie umro. Davor je, kao i njegov pokojni otac Mirko , bio jedna od ikona grada Zagreba i zagrebačkog društvenog života koji vise nikada neće biti isti... O Davoru imam samo najljepše riječi i uspomene. Uvijek nasmijan i topao, pun pozitivne energije.Teško mi je zamisliti da ga više nikada neću susresti niti vidjeti kako sjedi ispred svog kafića i pozdravlja svoje vjerne goste...", započela je Vlatka.

"Davor je bio vrlo samozatajan, skroman dečko iako je moja generacija uzdisala za njim.Davor je bio i hrabri hrvatski branitelj na mnogim ratištima, ali nikada to nije posebno isticao niti očekivao priznanja ili privilegije. Charlie Jr. je jednostavno bio dobra osoba, suprug, sin i otac . Jako će nam svima nedostajati.

Moja najiskrenija sućut njegovoj mami Zdenki, njegovoj supruzi Helgi i sinovima Patriku, Dominiku i Bruni. Zbogom našdragi Charlie, do nekog novog susreta...", zaključila je Pokos.