Ostalo

Voditeljica u eteru odbrusila okrutnom gledatelju

Na svoju je mail adresu voditeljica dobila pismo gledatelja koji je komentirao kako bi ona kao javna osoba trebala biti odgovorna te pred javnošću promovirati zdrav život.

K. T.
03.10.2012 10:39

Voditeljica Jennifer Livingston koja radi na lokalnoj televiziji u Wisconsinu odlučila je u eteru odgovoriti gledatelju koji ju je nazvao debelom.

Na svoju je mail adresu dobila pismo gledatelja koji je komentirao kako bi ona kao javna osoba trebala biti odgovorna te pred javnošću promovirati zdrav život.

Livingston gledatelju nije ostala dužna."Nazvao si me debelom, no misliš li da ne znam da sam debela? Misliš li da su mi tvoje okrutne riječi otvorile oči i pokazale mi nešto što dosad nisam vidjela?", upitala je preko etera voditeljica gledatelja.

"Tvoje riječi mi ne znače ništa, no što me zaista smeta je činjenica da postoje djeca koje uče od roditelja i starijih kako se ponašati te što će ta ista djeca u školi nazvati nekog debelim. Pokušavamo učiti djecu kako da budu pristojna, a to trebamo pokazati i svojim primjerom!".