Ostalo

VOLANI I TOČKICE! Hana Huljić kraljica je romantičnih izdanja, a mi vam donosimo top 5

Glazbenica i supruga Petra Graše u medijskoj je žiži otkako se prošle godine saznalo za njezinu ljubav sa splitskim kantautorom. Otkad je na svijet stigla njezina Alba, medijska pozornost se stišala, no jučer je svojim pojavljivanjem na dodjeli Camille Awardsa Hana zablistala

B.M.
29.09.2022 12:45

Hana Huljić Grašo izazvala je veliku pozornost kada se u društvu svojih roditelja pojavila na dodjeli europskih nagrada za filmsku glazbu Camille Awards. Bilo je to prvo javno događanje na koje je Hana stigla nakon što je sredinom srpnja na svijet donijela djevojčicu Albu, prvo dijete u braku splitske glazbenice i njezinog supruga Petra Graše . Kako smo doznali, Hana je bila sjajno raspoložena te osmijeh s lica nije skidala, no na događanju se nije zadržala predugo. Jasno, jer ju je kod kuće čekala njezina dvoipolmjesečna kćerkica.

Na prvom pojavljivanju nakon poroda, Hana je odjenula dugu narančastu haljinu, a uparila ju je s minimalnim nakitom i šminkom. Stilski je to potpis Huljićeve kćeri, a kojem je vjerna dugi niz godina. Hana je pobornica prirodnog izgleda, njeguje svoju bujnu kovrčavu kosu, a lijepo lice ne skriva iza bogatog sloja šminke. Čak i na svom vjenčanju, Hana je blistala, no teški make up u potpunosti je izbjegla. Kada je odjeća u pitanju, Grašina supruga vodi se udobnošću i jednostavnošću te voli vintage izgled iz pedesetih.

Povodom povratka Hane Huljić Grašo na scenu splitskog društvenog života, izdvojili smo neke od njezinih najupečatljivijih izdanja. Među njima su svakako njezina 'povratnička haljina', haljina kuće Arileo u kojoj je napustila bolnicu, vjenčanica koju su također dizajnirali iz Arilea te bijela haljina u kojoj je nastupila u Zagrebu krajem lipnja, u društvu svoga oca. Hanina romantična izdanja uvijek privlače pozornost te vam donosimo njezin Top 5!

Narančasta 'povratnička' haljina

Pročitajte još
HANA HULJIĆ GRAŠO PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON PORODA! U društvu roditelja blistala u jednostavnoj narančastoj haljini

Romantična cvjetna rapsodija za izlazak iz rodilišta

Pročitajte još
Vjekoslava stigla po unuku! Hana Huljić Grašo u prekrasnoj cvjetnoj haljini napustila rodilište!

Divna bijela haljina za nastup uoči poroda

Pročitajte još
Tik pred porod! Hana Huljić Grašo blistala u bijelom

Vintage vjenčanica u kojoj se udala za Petra Grašu

Pročitajte još
Sve fotografije s vjenčanja godine na jednom mjestu! Pogledajte kako su Grašo i Hana ušli u brak

Slatke točkice za Severinin rođendan

Hana Huljić i Petar Grašo na Severininom rođendanu