Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
novi projekti

Vratila se Leona Paraminski: 'Prijateljstvo s Mirom Furlan mi je promijenilo život'

Vijest da se Leona Paraminski vratila u Hrvatsku proširila se poput požara, a mi smo iskoristili jedinstvenu priliku da je dovedemo pred naše kamere

Ana Miščević/ 3.2.2019. u 18:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čini vam se da ste Leonu Paraminski vidjeli u šetnji Zagrebom? Da, glumica se vratila iz Amerike i posljednja dva mjeseca živi na relaciji Zagreb - Beograd.

"Povod dolaska je snimanje serije 'Senke nad Balkanom' Dragana Bjelogrlića. Nakon toga ću ponovno otići u Ameriku snimiti jedan kratki film pa ću se još jednom vratiti i potom provesti u Zagrebu cijelo proljeće", podijelila je s nama lijepa glumica. 

Čini se da Leoni tako dobro ide suradnja s kolegama s ovih prostora pa joj je i prijateljstvo s Mirom Furlan promijenilo život, a odlučila je s nama podijeliti priču koja joj je zauvijek ostala u sjećanju. 

"Našle smo se na tulumu kod naših prijatelja, a dan nakon sam ja imala audiciju. S obzirom na to da smo ujutro svi bili malo mamurni, Mira nam je držala sat joge. Na audiciju sam nakon toga došla kao neka druga žena. Dakle, Mira i joga su mi promijenile život", našalila se Leona. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A da Hrvatska nakon prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva nije više mala kao što je nekad bila, dokazuje i činjenica kako svi znaju Luku Modrića, a kada je riječ o glumačkoj postavi, Amerikancima ipak prvi na pamet ne pada Goran Višnjić. "Luka Modrić je prvi, nogomet je nogomet, ali onda bih ipak najviše istaknula Radu Šerbedžiju", rekla je. 

Upravo se čita

Image
TATA GODINE

EDO SE VRATIO U LIVIDRAGU! Trener otkrio razlog povratka pa raznježio svoje obožavatelje

No, njoj je srcu najbolje poznat Tin, ljubav njezina života s kojim ulazi u sretnu sedmu godinu braka i s kojim je prije gotovo pet godina preselila u Kaliforniju. "Tin mi je apsolutna podrška, moj najbolji prijatelj, on mi je sve. Zajedno smo krenuli na taj put", priznala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zajedno su razmišljali i o mogućnosti posvajanja, jer im je velika želja postati roditeljima, a Leona kaže kako sve opcije drži otvorenima, jer je, kako sama kaže, prenormalna.

Da, baš su takve, normalne, obično one najveće zvijezde. Nenormalni zahtjevi valjda dolaze i s manjkom talenta, a njega Leoni nikada nije falilo.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba