Ostalo

Vrući duet, hladni kokteli i lambada: Žanamari i njen suprug predstavili novi ljetni hit

Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za pravi ljetni hit koji nam dolazi iz radionice Žanamari i Joshue Macks-a

Tabloid.hr
27.07.2017 11:47

Ovaj kantautorski par u posljednje vrijeme žari i pali svojim zajedničkim akustičnim koncertima što je napokon rezultiralo i duetom kojeg njihovi fanovi na društvenim mrežama traže već duže vrijeme.

"Spot je kao i pjesma ležeran, a u kadrovima se točno vidi da smo se dobro zabavljali i da nam je vrijeme za par koktela! A Joshua, s akustičnom gitarom u rukama oličenje je dalmatinskog galeba. Neprocjenjivo!", komentirala je Žanamari spot, kojeg su ona i Joshua zajedno režirali.

Žanamari Perčić

Promo

"Iako sam u nekim scenama trebala biti mirna, jednostavno nisam mogla prestati plesati! Ova stvar je prezarazna - obožavam ju! Glazbu i većinu teksta ovaj je put radio Joshua, a ja sam napisala samo svoj dio koji se nastavio na njegovu priču", dodala je.

Joshua je odao otkud je dobio inspiraciju: "Glazba je nastala sasvim slučajno u suradnji s američkim producentima, a tekst sam napisao u 4 ujutro nakon svirke i otpjevao ga Žani uz jutarnju kavu - oduševila se!"

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.