Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POZNATI PRAZNILI DŽEPOVE

Wella Fashion Week počeo humanitarnom dražbom

Tjedan mode naglasak ove godine stavlja na humanitarne projekte, a prvi je udruzi Hrabro srce donio 92 tisuće kuna.

Image

wella fashion week wella fashion week

D.K./ 27.11.2008. u 9:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Humanitarnom revijom Leonarde Boban počeo je 11. Wella Fashion Week koji će u narednim danima u balonu Boćarskog doma okupiti zvučna modna imena iz Hrvatske i svijeta, ali i nova imena na modnoj sceni. Zahvaljujući darežljivim licima iz društvene kronike, udruzi Hrabro srce bit će donirano 92 tisuće kuna, ali svota će se još povećati na tradicionalnom Fashion buvljaku, koji je zakazan za 6. prosinca.

Uobičajeno guranje organizatori Wella Fashion Weeka pametno su riješili humanitarnom dražbom, pa su se u prvim redovima našli posjetitelji dubljeg džepa, spremni na izdvajanje tisuća kuna za modele Leonarde Boban. Takvih je sinoć bilo u izobilju - odjeću su kupovale brojne poznate Hrvatice, a samo su dva od dvadesetak modela i dalje ostala u igri.

Pistom u Boćarskom domu šetale su brojne poznate Hrvatice, među kojima Jelena Orešković, Ivana Ergić i Antea Kodžoman, ali nitko nije mogao zasjeniti Ivu Jerković, koja je, vodeći humanitarnu aukciju, toliko griješila da su joj i fotografi dovikivali kako je očigledno neupućena u situaciju. Najviše interesa na aukciji je izazvala kratka crna haljinica s uzorkom koju je nosila Maja Cvjetković te je prodana za 6,500 kuna, a dražba Fashion Weeka i Leonarde Boban poslužila je kao uvod u veliku aukciju na kojoj će, povodom zatvaranja ove modne manifestacije, po atraktivnim cijenama biti dostupna odjeća brojnih domaćih dizajnera.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba