Play ponuda
Play ponuda
TVRDI DA SE TREBALA NEKAKO OPUSTITI

Whoopi Goldberg skroz napušena na Oscarima

Glumačka zvijezda Whoopi Goldberg otkrila je da je dodjeli Oscara 1991. godine stigla napušena. Whoopi je očito bila toliko nervozna prije dodjele da se morala nekako smiriti, ali tvrdi da je pretjerala.

S.C./ 24.3.2011. u 12:54
Play ponuda

Glumačka zvijezda Whoopi Goldberg otkrila je da je dodjeli Oscara 1991. godine stigla napušena. Da stvar bude još "napetija" se "pobrinula" Akademija. Naime, te večeri glumica je osvojila zlatni kipić za najbolju sporednu žensku ulogu. Whoopi je očito bila toliko nervozna prije dodjele da se morala nekako smiriti.

"Naučila sam jako puno iz tog iskustva. Moj savjet je da se nikada ne treba napušiti ako postoji i najmanja šansa da ćete u takvom stanju morati govoriti pred sto milijuna ljudi. Ja sam bila jako nervozna da sam morala popušila posljednji joint s travom iz vlastitog kućnog uzgoja. Kada su prozvali moje ime, smrzla sam se i razmišljala,  broji stepenice. Tada sam shvatila da nisam smjela to napraviti", otvorila se Whoopi.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Play ponuda

Više s weba