Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PROGOVORILA HOLIVUDSKA MADAM

Will Smith je homoseksualac?

Priče o gay avanturama mogle bi poslovno naštetiti Willu Smithu, koji se proslavio akcijskim i uglavnom muževnim ulogama.

Image

will smith will smith

D.K./ 22.10.2008. u 10:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Najpoznatija holivudska madam, Heidi Fleiss, opet je u središtu pozornosti, i to zahvaljujući novim informacijama koje je medijima dala o svojoj burnoj karijeri. Prema njezinim riječima, Will Smith voli seks s muškarcima, a ona mu je u nekoliko navrata dogovorila susret s muškim prostitutkama i, naravno, masno zaradila na proviziji.

"Neprestano sam ga morala uvjeravati kako ću čuvati njegovu privatnost i kako informacije o njemu neće procuriti u javnost. Nakon što mi je povjerovao, obavio je svoju narudžbu. Tražio je muško društvo! U to vrijeme za mene je radilo četrnaest cura i dva muškarca", rekla je Heidi Fleiss američkim medijima i dodala kako je Smithova supruga Jada Pinkett Smith također tražila njezine usluge, a spavala je sa - ženama.

Prema riječima Heidi Fleiss, Will Smith godinama skriva svoju homoseksualnost, a za njegove izlete zna i njegova supruga, koja ih odobrava "svjesna da samo tako može očuvati njihov brak". Holivudska madam o slavnim se klijentima raspričala nakon što je nekoliko godina provela iza rešetaka, a milijune dolara inkasirala je i zahvaljujući autobiografskom romanu u kojem "u šiframa" nabraja holivudske zvijezde kojima je nalazila prostitutke.

Među svojim slavnim klijentima koji su tražili seksualne usluge od muškaraca Fleiss je spomenula i Smithovog prijatelja Toma Cruisea. Zanimljivo je da su oba glumca pripadnici scijentološke sekte koja, među ostalim, zagovara tezu da je homoseksualizam izlječiva bolest. O "izletima" Toma Cruisea pričalo se, usput rečeno, i prije dvadesetak godina kad je ulazio u brak s britanskom glumicom Minnie Driver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Posvećena obitelji

Amra Džeko uskoro će dobiti svoje peto dijete: 'Majčinstvo je moja krajnja svrha'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba