Ostalo

"Womanizer" obnovljene Britney pokorio Hollywood

Sve je spremno za još jedan glazbeni povratak nekadašnje pop princeze, koja će na svoj 27. rođendan izdati šesti studijski album "Circus", a prethodi mu singl "Womanizer".

D.K.
30.09.2008 07:49

LOS ANGELES - Nekoliko dana nakon što je "Womanizer", novi singl Britney Spears, premijerno pušten na američkim radio postajama, glazbeni kritičari i brojne javne osobe u Hollywoodu ne kriju oduševljenje što se "princeza napokon vratila". Promovirajući novu pjesmu, Britney se pojavila na radio postaji Z100 i dala intervju što je, otkad u tabloidima boravi zbog privatne drame, postala prava rijetkost.

"Drago mi je što vam se sviđa moja nova pjesma. Na novom albumu radila sam oko šest mjeseci i jedva čekam da krene u prodaju. A moram priznati i da nestrpljivo očekujem početak turneje na koju krećem sljedeće godine", rekla je Britney na postaji Z100, najavljujući novi album "Circus" koji će se 2. prosinca, na njezin 27. rođendan, naći u prodaji.

Riječ je o njenom šestom diskografskom izdanju, nasljedniku albuma "Blackout", kojeg je snimila usred privatne drame - gubitka skrbništva nad sinovima Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom, razvoda od Kevina Federlinea i borbom s ovisnošću. Novi povratak na vrh glazbene scene prolazi, zapravo, bolje od očekivanog - Britney je nedavno osvojila tri MTV Video Music Awardsa, o čemu je jučer progovorila u američkom radijskom eteru.

"Polaskana sam i zahvalna obožavateljima. Ipak, nije mi jasno kako je 'Piece Of Me' mogao dobiti nagradu za najbolji spot. U životu sam snimila puno bolje. Ipak, ovo mi je vjetar u leđa, trudit ću se snimati još luđe spotove", rekla je i zahvalila se na pozitivnim reakcijama koje njezin novi singl dobiva u medijima.

"Womanizer" se u američkom radijskom eteru zavrtio prije nekoliko dana, a mediji predviđaju kako će zasjesti na prvo mjesto američke top liste singlova, što Britney Spears nije pošlo za rukom još od njezinog prvog hita "Baby One More Time" iz 1998. godine.