Play ponuda
Play ponuda
ISPRIKA ZA PONAŠANJE

Woods prekida šutnju

Woods će se iz golf centra u Floridi obratiti javnosti, a očekuje se da će se ispričati za svoje ponašanje.

Image

woods, nordegren woods, nordegren

M.K.S./HINA/ 18.2.2010. u 6:33
Play ponuda

ZAGREB - Najbolji svjetski golfer Tiger Woods u petak će okončati gotovo tromjesečnu medijsku šutnju izjavom koju će dati manjoj skupini novinara, najavio je u srijedu njegov agent, prenose američke TV mreže.

Agent Mark Steinberg kazao je da Woods neće odgovarati na pitanja novinara. "To nije konferencija za tisak", rekao je Steinberg.

To će biti prvo pojavljivanje Woodsa u javnosti od 27. studenoga 2009. kada je sa terencem udario u drvo pokraj doma na Floridi.

Poslije je otkriveno da je sudaru prethodila bračna svađa zbog Woodsove nevjere, da bi se potom broj njegovih izvanbračnih izleta višestruko povećao, kako su američki tabloidi dolazili do hostesa, konobarica i foto-modela koje su priznavale veze s golferom.

Kasnije se Woods, najbogatiji sportaš svijeta sa zaradom većom od jedne milijarde dolara, obraćao javnosti samo preko svoje web stranice.

Steinberg je najavio da će Woods govoriti u petak u 11 sati po lokalnom vremenu iz klupske kuće golf centra TPC Sawgrass u Ponte Vedra Beach na Floridi, gdje se održavaju turniri PGA Toura.

TV mreža MSNBC je najavila, pozivajući se na izvore bliske odvjetniku slavnog golfera, da će se Woods ispričati za svoje ponašanje koje je naišlo na osudu u američkoj javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba