Ostalo

Zaboravio ženu na pumpi pa prijavio njezinu otmicu

Zanimljiv slučaj riješila je slovenska policija u suradnji s talijanskim kolegama, vrativši rumunjskom državljaninu suprugu za koju je tvrdio da je oteta, no pokazalo se da ju je "zaboravio" još u Italiji, objavili su slovenski mediji u ponedjeljak pozivajući se na priopćenje policije.

M.L.
13.02.2012 16:28

32-godišnji Rumunj dovezao se u nedjelju na večer svojim kombi-vozilom u Sloveniju iz Italije, te natočio je gorivo na crpki u blizini nekadašnjeg graničnog prijelaza Fernetiči. Kad je pogledao u stražnji dio vozila, vidio je da 4-godišnja kći još spava, ali se zaprepastio vidjevši da je iz vozila nestala 21-godišnja supruga.

O sumnji da mu je žena oteta odmah je obavijestio slovensku policiju. No, pregledom snimke s kamere na crpki utvrđeno je kako nitko nije otvarao vozilo niti izlazio iz njega.

Zabuna je pojašnjena nekoliko sati kasnije. Obaviješteni o nestanku Rumunjke, talijanski su je karabinjeri našli u blizini Trsta i doveli izbezumljenom mužu.

On se naknadno sjetio da se na talijanskoj strani zaustavio u blizini jednog lokala, zanimajući se za pravi smjer prema Sloveniji. Žena je tu priliku iskoristila za odlazak u toalet, što muž nije primijetio nego je nastavio vožnju.