Play ponuda
Play ponuda
KOJI JE VAŠ?

Zaboravite sve što ste znali o fetišima!

Fetiši su oduvijek bili tema o kojoj se više šaputalo nego govorilo naglas. I baš kad su se mnogi ohrabrili pričati o bičevima i lateksu, internet su preplavili mnogi drugi sto puta luđi i smiješniji trendovi.

RTL/ 21.10.2013. u 18:17
Play ponuda

Sobarice, školarke i stroge poslovne žene redovito posjećuju spavaće sobe, o čemu su nam svojedobno šaputale i domaće poznatuše.

Hrvati nemaju renome velikih inovatora, već se kao i kod mode, vode trenutačnim hitovima. Ali kad je riječ o nastranostima, valja slušati Japance - jer oni stvarno znaju što je ćaknuto. Ljubitelji kegadorua vole da se partnerica pravi da je ranjena poput plahe šepave srne. Kad je, primjerice, ova majstorica makeupa priznala da je ozlijeđena, video je privukao dvostruko više klikova.

A sada furriesi, ili po naški krznaši, ulaze u svoju sezonu. Jer nema ničeg boljeg i toplijeg od zova baršunastog i podatnog krzna u hladnu jesen.

Vunašima je identitet skriven iza gustog veza, a uz to što grije, vuna i senzualno bocka cijelo tijelo, što začudo nekoga napaljuje umjesto da ga izluđuje. Nismo sto posto sigurni, ali valjda su u pletivu ostavili kakvu rupu osim one za oči, inače sve skupa nema previše smisla. Čak i ovako čudni, fetiši su simpatični, pa čak i poželjni, sve dok imaju mjeru.  

Više pogledajte u prilogu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POBJEDNICA BB-A

Nastavlja se potraga za Marijanom Seifert: Pronađene su njezine stvari, oko Save dizat će se i dron

Play ponuda

Više s weba