Ostalo

Zabunom poslala ocu gole fotografije pa postala viralni hit!

Mlada Nyjah poslala je ocu fotografije na kojima je gola, a kada je upitala Twitter kako da prekine slanje poruke, postala je pravi viralni hit.

RTL
10.07.2014 17:49

Slanje golih fotografija preko poruka nikad nije dobra ideja. U to se već uvjerilo nekoliko poznatih osoba čije gole fotografije su završile u krivim rukama. Ali, vjerojatno je još gore kada takve fotografije pošaljete svome ocu.

Zvuči kao noćna mora? Upravo to se dogodilo djevojci Nyjah. Njezina priča postala je pravi viralni hit kada je upitala Twitter kako obrisati poruku i kada je objasnila zašto to traži. Naime, Nyjah je zabunom poslala gole fotografije svome ocu, zbog čega je on pobijesnio."Bože, kako se prekine slanje poruke? Upravo sam poslala golu fotografiju svome ocu", napisala je Nyjah na Twitteru.

Sudeći po screenshotu s Nyjahinog mobitela, njezin otac je stvarno bio bijesan, a djevojka je objavila i video na kojem otac viče na nju i govori "kome si planirala poslati te fotografije?".Ipak, mnogi su napali djevojku kako je izmislila cijelu ovu priču kako bi privukla pažnju.