Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
hit mjuzikl

Zagrepčani ludi za 'Menopauzom': Dodani novi datumi

Nakon što je otvoren dodatni datum za nedjelju 03.11., za koju je ostalo još oko 300 ulaznica, zbog velikog interesa publike, otvoreni su dodatni datumi – 07.11. i 10.11.

Image
Foto: Bojan Zibar
Tabloid.hr/ 31.10.2019. u 12:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zagrebačka publika je doslovno 'poludila' za mjuziklom 'Menopauza' koji igra u kinodvorani zagrebačkog Studentskog centra.

Nakon što je otvoren dodatni datum za nedjelju 03.11., za koju je ostalo još oko 300 ulaznica, zbog velikog interesa publike, otvoreni su dodatni datumi – 07.11. i 10.11. Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim i Ulaznice.hr.

Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Bojan Zibar

Bojan Zibar

Mjuzikl 'Menopauza' postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama diljem svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi. No, nisu to samo problemi menopauze, ovdje je za hormonsku tranziciju koju žene u toj dobi prolaze samo dosjetljivo izabrana metafora za brojna životna pitanja s kojima se susreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ova predstava govori o starenju, o suočavanju s mnogim strahovima prolaznosti, o odnosu žena i njihovih muškaraca, njihove djece, njihovih sada već ostarjelih roditelja. Ona oslovljava gubitak snage, ali i novu snagu, strah, ali i iskustvo i hrabrost za nove preokrete. Ovdje se govori o nedostatku ljubavi, o životnim prioritetima.

Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Bojan Zibar

Bojan Zibar

Upravo se čita

Image
Večera za 5 na selu

Dubravko iznenadio goste: 'Spavao sam s više od tisuću žena, moguće da imam puno potomaka po zemaljskoj kugli'

Četiri žene, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja na rasprodaji, nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i još mnogo toga. Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će vas nasmijati do suza.

U glavnim ulogama hrvatske inačice moći ćete pogledati Sanju Doležal, Salome, Arijanu Čulinu i Karmelu Vukov Colić, koje su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu, dok je redateljica ovog zabavnog mjuzikla Nina Kleflin.  Njih četiri u mjuziklu ne glume sebe, ali su ipak, svaka na sebi svojstven način, dale osobni pečat ulozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovo je mjuzikl koji ženski život slavi smijehom i sestrinstvom. Što da kažu naše junakinje ili sve žene koje su već vidjele pedeset svjećica na torti? One su “too young to die and too old to rock and roll”. Taj bi mit mjuzikl 'Menopauza' trebao srušiti. Žene srednje životne dobi vesele su i pune života, hrabre i mudre i spremne da još dugo 'praše' životnim stazama.

Interes publike je golem, što dokazuju i dodatni datumi koji su dodani za izvedbu ovog mjuzikla.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba