Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OBRANILE TITULU

Zagrepčanke su najbolje u čitavoj Europi

Zagrebačke mažoretkinje u kategorijama seniorki i juniorki osvojile su prvo mjesto te tako obranile titulu prvakinja Europe na Europskom prvenstvu mažoretkinja.

Image
Foto: PIXSELL
Z.H./Hina/ 4.9.2012. u 14:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zagrebačke mažoretkinje u kategorijama seniorki i juniorki osvojile su prvo mjesto te tako obranile titulu prvakinja Europe na Europskom prvenstvu mažoretkinja koje se održalo od 30. kolovoza do 3. rujna u Francuskoj.

U kategoriji kadetkinja Zagrebačke mažoretkinje osvojile su drugo mjesto. Na Europskom prvenstvu je sudjelovala 81 formacija i 111 neformacija - solo i duo, sa više od dvije tisuće mažoretkinja, a prvenstvo je sudilo šest internacionalnih sudaca iz različitih zemalja, izvijestile su danas Zagrebačke mažoretkinje.

Po broju medalja na prvenstvu, najuspješnija je bila Rumunjska, a slijede Hrvatska, Francuska, Slovenija, BiH, Crna Gora i Češka.

Zagrebačke mažoretkinje na prvenstvo su se kvalificirale kao prvakinje Hrvatske za 2012. godinu i to u sva tri dobna razreda - seniorskom, juniorskom i kadetskom. Zagrebačke mažoretkinje jedanaesti su put prvakinje Europe, a šesnaesti put prvakinje Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dosad su imale 235 inozemnih nastupa u 22 države Europe, Azije i Amerike. Mažoretkinje, koje broje 620 članica, godišnje imaju 250 nastupa.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BIVŠA SUPRUGA NAŠEG GIMNASTIČARA

Ana Ude vratila se staroj ljubavi nakon što je početkom ljeta obznanila prekid: 'Uvijek si bio samo ti'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba