Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
premijera pjesme

Zakova turneja po Jadranu ne staje: Za Splićane priprema poslasticu

Nakon nastupa u Zadru i Dubrovniku, Ivan Zak, 1. prosinca nastupa u Splitu

Image
Foto: Promo
Tabloid.hr/ 30.11.2017. u 9:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon spektakularnog otvorenja bajkovita Adventa u Zadru 24. studenog i koncerta za pamćenje u dubrovačkom klubu Revelin večer kasnije, Zak nastavlja svoju turneju po Jadranu kao da je vrhunac ljetne sezone.

U splitskoj Vanilli, Zak je posljednji put nastupao prije dvije godine, a publika željna njegovih pjesama plesala je i zabavljala se do jutra uz hitove s njegova posljednjeg albuma "Usne varane". Taj je album izašao prije dvije godine, a za njega je Zak zbog odlične prodaje dobio Srebrnu i Zlatnu ploču. Kantautor trenutačno priprema novi album, a za splitsku publiku u Vanilli priprema ekskluzivnu poslasticu. Za svoje obožavatelje u petak će premijerno izvesti pjesmu, kojoj još nije dao ime, a naći će se na njegovu novom albumu.

"Publika mi je motivator i inspiracija kao, vjerujem, i svakom autoru. Nema bolje arbitraže od one mojih obožavatelja. Dovoljan je jedan koncert nakon što izbacim novu pjesmu da vidim hoće li postati hitom. Kroz svaku autorsku pjesmu pokušavam udovoljiti željama publike, ali i ostati dosljedan i vjeran sebi. Mislim da je to ono što publika najviše voli u mojim pjesmama i tu nastaje taj magičan spoj", rekao je Zak. 

Dodao je da se posebno veseli odlasku u Split jer Jaskanac s majčine strane vuče korijene iz Dalmacije. U gradu pod Marjanom Ivan uvijek rado popije kavu s rođacima, koje dugo nije vidio. Na pitanje koji mu je koncert u Splitu, ostao u najboljem sjećanju, Volarić pomalo diplomatski kaže: "Između splitske publike i mene uvijek vlada izvrsna energija i teško mi je izdvojiti bilo koji koncert, svi su mi ostali u divnom sjećanju. Splićani prepoznaju dobru pjesmu i zabavu te uvijek super reagiraju", zaključio je glazbenik, koji će Novu godinu dočekati s publikom na glavnom koprivničkom Zrinskom trgu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svestrani mladić

Kako je zagrebački arhitekt Vid Juračić postao najveća hrvatska YouTube senzacija? Otkrio nam i ljubavni status

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba