Ostalo

Zakova turneja po Jadranu ne staje: Za Splićane priprema poslasticu

Nakon nastupa u Zadru i Dubrovniku, Ivan Zak, 1. prosinca nastupa u Splitu

Tabloid.hr
30.11.2017 09:15

Nakon spektakularnog otvorenja bajkovita Adventa u Zadru 24. studenog i koncerta za pamćenje u dubrovačkom klubu Revelin večer kasnije, Zak nastavlja svoju turneju po Jadranu kao da je vrhunac ljetne sezone.

U splitskoj Vanilli, Zak je posljednji put nastupao prije dvije godine, a publika željna njegovih pjesama plesala je i zabavljala se do jutra uz hitove s njegova posljednjeg albuma"Usne varane". Taj je album izašao prije dvije godine, a za njega je Zak zbog odlične prodaje dobio Srebrnu i Zlatnu ploču.Kantautor trenutačno priprema novi album, a za splitsku publiku u Vanilli priprema ekskluzivnu poslasticu. Za svoje obožavatelje u petak će premijerno izvesti pjesmu, kojoj još nije dao ime, a naći će se na njegovu novom albumu.

"Publika mi je motivator i inspiracija kao, vjerujem, i svakom autoru. Nema bolje arbitraze od one mojih obozavatelja. Dovoljan je jedan koncert nakon sto izbacim novu pjesmu da vidim hoce li postati hitom. Kroz svaku autorsku pjesmu pokusavam udovoljiti zeljama publike, ali i ostati dosljedan i vjeran sebi. Mislim da je to ono sto publika najvise voli u mojim pjesmama i tu nastaje taj magican spoj", rekao je Zak.

Dodao je da se posebno veseli odlasku u Split jerJaskanac s majčine strane vuče korijene iz Dalmacije. U gradu pod Marjanom Ivan uvijek rado popije kavu s rođacima, koje dugo nije vidio.Na pitanje koji mu je koncert u Splitu, ostao u najboljem sjećanju, Volarić pomalo diplomatski kaže: "Između splitske publike i mene uvijek vlada izvrsna energija i teško mi je izdvojiti bilo koji koncert, svi su mi ostali u divnom sjećanju. Splićani prepoznaju dobru pjesmu i zabavu te uvijek super reagiraju", zaključio je glazbenik, koji ćeNovu godinudočekati s publikom na glavnom koprivničkom Zrinskom trgu.