Play ponuda
Play ponuda
3. rujna

Zalazak sunca uz Petra Grašu - pozivamo vas na KulaKula Sunset Session!

Tek što su se slegli dojmovi netom održanog četvrtog izdanja KulaKula festi-vala, organizatori u suradnji s trogirskim Brown Beach House hotelom najav-ljuju ekskluzivnu glazbenu poslasticu za kralj ljeta - KulaKula Sunset Session - akustični koncert Petra Graše u zalazak sunca.

Image
Foto: Promo
PR/Tabloid.hr/ 24.8.2021. u 8:15
Play ponuda

Poznati festivalski brand KulaKula stalno nas iznenađuje novim lokacijama i posebnim glaz-benim sadržajem, a ovog puta očekuje nas zaista nešto spektakularno. 

Novo izdanje festivala za iduću 2022. godinu sadržavat će i koncerte akustičnog tipa na ne-kim novim neotkrivenim lokacijama a mali teaser za peto izdanje festivala održati će se 03. rujna od 18:00h. 

Na bazenu hotela Brown Beach House do sada su ispisane neke od najljepših koncertnih uspomena ovog festivala u maniri pool partya, a ovog puta uz Petra Grašu vrijeme je za bez-vremenske pjesme koje svi dobro poznajemo i ljubav uz zalazak sunca.

"Moje zlato", "Ako te pitaju", "Srce za vodiča", "Voli me" i mnogobrojni drugi hitovi zaogrnuti u posebne akustične aranžmane, u programu KulaKula Sunset Session stvoriti će uspomene za pamćenje.

Ulaz će biti moguć isključivo uz EU Covid potvrdu ili negativan antigenski test za koji će se testiranje sprovoditi na ulazu u hotel u organizaciji poliklinike Makeover.
S obzirom na ograničen prostor bazena radi se o zaista ekskluzivnom sadržaju za limitiran broj posjetitelja koji će ulaznice moći nabaviti putem sustava entrio.hr.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najbolje kuharice amaterke

Petra i Filipa otkrivaju nam svoje planove nakon pobjede u 'Tri, dva, jedan - kuhaj': otvaraju li restoran?

Play ponuda

Više s weba