Ostalo

Ovo niste očekivali: Žanamari pokazala kako izgleda bez šminke

Žanamari je pokazala kako izgleda njezino lice nakon tretmana za uljepšavanje, a fotografija na kojoj pozira bez šminke izazvala je oduševljenje na društvenim mrežama

T.M.
25.11.2021 19:00

Pjevačica Žanamari Perčić godinama unazad slovi za jednu od najljepših žena na domaćem estradnom nebu, a bez obzira na to što je ušla u 41. godinu, crnokosa ljepotica i dalje, sudeći po komentarima, izgleda bolje od nekih puno mlađih kolegica.

Ova ljepotica uz titulu glazbenice može itekako nositi i onu influencerice jer ju samo na Instagramu prati više od 150 tisuća vjernih pratitelja s kojima svakodnevno dijeli fotografije iz privatnog i poslovnog života.

Na gotovo svim fotografijama pozira dotjerana od glave do pete pa je posljednja fotografija došla poput pravog osvježenja spomenutim obožavateljima.

Pročitajte još
Jasno nam je zašto je sve zaludila: Žanamari u vrućim izdanjima baca sve na koljena

Naime, Žanamari je pokazala kako izgleda njezino lice nakon tretmana za uljepšavanje, a fotografija na kojoj pozira bez šminke izazvala je oduševljenje na društvenim mrežama.

Žanamari Perčić

''Išla sam na zube, ali sam završila s tretmanom za lice. Sad sam no-make up, crvena papričica'', napisala je pjevačica uz fotografiju.

Inače, prije dva mjeseca Žanamari je u intervjuu za RTL.hr otkrila kako održava liniju, ali i postoji li tajna savršenog izgleda.

Pročitajte još
Žanamari Perčić nam je za svoj 40. rođendan otkrila tajnu dobrog izgleda: 'Ne pijem, ne pušim i ne jedem...

''Izgledam kako izgledam, nemam neki čarobni štapić. Pazim na sebe onoliko koliko mi to vrijeme dozvoljava, ne jedem dvije pizze za večeru, ne pijem, ne pušim... Al' ne jedem niti najzdraviju hranu na svijetu. Ne funkcioniram bez kofeina, čokolade i glasne glazbe! Glazba me izvuče u trenutcima kada mi padne energija. Baš sam jučer odradilavrhunskitrening u teretani i to zahvaljujući glazbi koju sam raspalila na slušalice. Preporuka, upalite si Disturbed ili Panteru za početak. Najbolji eliksir energije, a samim time i mladosti'', rekla nam je Žanamari.