Ostalo

Zaprešić Boysi otišli na turneju po Kanadi i Americi, a sreću im poželjela i predsjednica

Nakon što su lani oduševili publiku u Australiji i na Novom Zelandu, Zaprešić Boysi, otišli su na još jednu prekooceansku turneju

Tabloid.hr
22.08.2019 10:27

Nakon što su krajem prošle godine svojim energičnim koncertima oduševili publiku u Australiji i na Novom Zelandu, Zaprešić Boysi već su spakirali kofere za novo veliko putovanje-pogradovima Kanade i SAD-a. Boysi nisu mogli ignorirati pozive hrvatskih iseljenika koji su, gledajući spektakularne snimkeveličanstvenog dočeka Vatrenih prije godinu dana na kojemu je neslužbena himna bila pjesma Igraj moja Hrvatska", poželjeli uživo čuti i doživjeti dečke iz Zaprešića.

Turneju počinju 23. kolovoza u kanadskom Windsoru, a nastavljaju dan poslije u Torontu te u Mississaguai gdje nastupaju čak dva dana zaredom, 31. kolovoza i 1. rujna. Nakon toga kreću u Sjedinjene Američke Države gdje 6. rujna u Chicagu počinju drugi dio turneje koji nastavljaju u Clevelandu 13. rujna, a veliko finale bit će koncert u New Yorku 14. rujna.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

2018. godinu Zaprešić boysi pamtit će zauvijek po povijesnom uspjehu hrvatske nogometne reprezentacije, ali i po nestvarnom uspjehu njihove hit pjesme Igraj moja Hrvatska" koja se uvukla u srce čitave domovine i pritom zasluženo osvojila prestižne nagrade publike i struke.

Zaprešić Boysi više od svega vole koncerte pred svojom vjernom publikom koja uglas s njima pjeva hitove za generacije Srce vatreno", Samo je jedno", Neopisivo", U porazu i pobjedi", Boja mojih vena", Moja" te najnoviji singl Za ekipu". U zadnjih godinu dana proputovali su tisuće kilometara, uveselili publiku diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Švicarske, Njemačke, Australije i Novog zelanda, a sada prvi puta imaju priliku predstaviti se brojnim iseljenicima Kanade i SAD-a, u čemu su im veliku podršku pružili Središnji državni ured za iseljene Hrvate i grad Zaprešić. Na polasku sa zagrebačkog aerodroma Zaprešić Boysi sreli su Predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović koja im je poželjela sreću i fotografirala se s njima za uspomenu.