Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'naša mala tajna'

Zarazni refren i ples koji će zagarantirati uspjeh: Sandi Cenov izdao novu ljubavnu pjesmu

"Naša mala tajna" novi je hit domaćeg glazbenika koji je već četvrt stoljeća autor nekih od najljepših ljubavnih stihova

Image
Foto: Morgan Matijević
Tabloid.hr/ 3.6.2020. u 7:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zarazni refren, ples i glazbeni povratak u kraj 80-ih i početak 90-ih u novom modernom izričaju. Najjednostavniji je to način za opisati novu pjesmu Sandija Cenova "Naša mala tajna".

Image
Foto: Morgan Matijević
Image
Morgan Matijević

(FOTO: Morgan Matijević)

Četvrt stoljeća karijere autora nekih od najljepših ljubavnih stihova na domaćoj sceni, garancija su još jedne uspješnice.

Sandi i ovoga puta potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Davor Devčić Daga. Jadranko Begić Stripy zaslužan je odličan lyric video, koji možete pogledati i poslušati na YouTube kanalu Hit Recordsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zadovoljstvo novom pjesmom ne krije ni sam Sandi. "U karantena raspoloženju nacije dugo mi se činilo da ljudima nije stalo do nekih novih pjesama. Međutim, kako sam uz ljubav svoje obitelji ipak nekako pobijedio taj poprilično depresivni period, sama od sebe dogodila se pjesma 'Naša mala tajna'", rekao je Sandi i dodao:

Upravo se čita

Image
BOC, BOC

Semra tijekom večere bocnula Dubravka: Jeste li vi onaj koji postupa 'sa svima lijepo, a ni s kim iskreno'?

"Pjesma govori o ljubavi koja nam je svima još potrebnija kada nam je teško pa po vlastitom iskustvu tvrdim da sve krize lakše prolazimo uz prisutnost ljubavi svojih bližnjih. Kako nam je zadnji put kao naciji bilo izuzetno teško 90-ih, kada je usred tih grozota nastala pjesma 'Ljubav za sve', nadam se da će i 'Naša mala tajna' olakšati sve te teške dane koje proživljavamo. Nadam se da će se mnogi složiti sa mnom da je mala tajna svake obitelji - ljubav", zaključio je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na vrhu popularnosti

Gdje je nestala Petra Kovačević? Bila je velika glazbena nada, najavila prvi album, a onda joj se gubi svaki trag

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba