Ostalo

Zaručila se najpoznatija hrvatska fitness trenerica: Podijelila idilične slike prosidbe u Italiji

Martina već nekoliko dana objavljuje fotografije iz Italije, a sada je podijelila i sretnu vijest

RTL.hr
25.09.2022 14:02

Popularna influencerica i osobna trenerica Martina Boščić , poznatija kao Martina Boss , već godinama gradi karijeru u svijetu fitnessa, a izgradila je i dva vrlo popularna brenda –Boss FitiBosskini. Martini na privatnom planu podjednako dobro ide, a sada je na društvenim mrežama podijelila još jednu sretnu vijest.

Naime, njezin dugogodišnji partner zaprosio ju je tijekom njihovog idiličnog odmora u Italiji. Martina već nekoliko dana objavljuje fotografije iz Italije, a sada je podijelila i sretnu vijest.

Martina je u kratkom videu pokazala trenutak prosidbe, a tijekom vožnje motorom pokazala je i prsten.

Ubrzo je dobila brojne čestitke vjernih pratitelja, ali i svojih kolegica.

Podsjetimo, Martina je ranije za RTL-ov Exkluziv progovorila o svojoj karijeri, napredovanju u svijetu fitnessa, ali i o privatnom životu o kojem inače rijetko govori.

"Fitness mi je posao, iako prerastao iz hobija, prestaje to biti onog trena kada počne zarada. Tako ga i tretiram. Moj je posao vježbati, izgledati dobro, educirati se i znati pomoći drugima da postignu rezultate. Što se tiče poslovnih poteza, za sebe mogu reći da sam vrlo disciplinirana. Nisam štreberica, volim riskirati i smatram to dosta bitnom karakteristikom jednog poduzetnika", otkrila nam je tada.