Ostalo

Zasjala u bijelom: Ivana Banfić na predstavljanju knjige pokazala i svoj osebujni dekolte

Ivana je predstavila knjigu 'Devedesete' koju je napisala inspirirana mlađom generacijom koja se sve više zanima za to vrijeme

Tabloid.hr
05.03.2020 10:38

Pjevačica Ivana Banfić u srijedu je u jednom zagrebačkom klubu predstavila svoju novu knjigu " Devedesete ". Pozvala je brojnepoznate face koje su došle pružiti podršku, a među njima su bili Sandi Cenov , Minea , Danijela i Ella Dvornik , Snježana Mehun , Lupino i Neven Ciganović .

Ivana Banfić

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Nakon kratkog predstavljanja svog djela, Ivana je stala na pozornicu i zapjevala pred gostima, a pridružili su joj se i kolege. Tako je pjesmu " Candyman " otpjevao Neven Ciganović, a sa Sandijem Cenovom je otpjevala pjemu koju su nekada zajedno izvodili u jednoj reklami.

Image 4128941 (auto)

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

"To je ta energija koju smo mi imali devedesetih. Bili smo mladi i neopterećeni ljudi . Lova nas nije zanimala", rekla je Ivana koja je zasjala u bijelom kratkom sakou-haljini koji je njezin dekolte stavio u prvi plan.

Ivana Banfić

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Rekla je da ju je na pisanje knjige potaknuo interes mlađih generacija za glazbu devedesetih, a s Danijelom Dvornik se prisjetila kako je nekada izgledao život bez društvenih mreža, kako se nekada izlazilote kako su se za sve morali dogovarati unaprijed jer nije bilo mobitela.

Ivana Banfić

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)