Ostalo

Zavirite u luksuzno vjenčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Pogledajte kakva je atmosfera bila na vjenčanju folk zvijezde, a detalje nam je otkrila Lepa Brena

Ana Mišćević
24.06.2018 18:30


Od kuće do crkve - kočijom, baš kao u bajci, stigli su pjevačica Aleksandra Prijović i njezin odabranik, sin nekadašnjeg teniskog asa Bobe Živojinovića.

Jedna od glavnih zvijezda vjenčanja bila je i Filiova pojmaka te kraljica estrade- Lepa Brena.

"Pa ja sam je zavoljela još mnogo prie, kada je ušla u [show] Zvezde Granda. Evo vidite postoje stvari koje su nepredvidljive, ali zaista lijepe, danas je ona naša snajka", uzbuđeno nam je otkrila Brena.

Obiteljskoj idili i sreći mladenaca na kraj nije stala niti kiša koja ih je dočekala ispred crkve.

Svatovi su se brzo preselili u jedan beogradski hotel gdje se slavlje nastavilo do jutarnjih sati. Tamo je mladence dočekao jedinstveni dar- mašnom omotan Fićo kojeg je Filip dobio od bliskih prijatelja.

Vjenčanju su prisustvovali mnogi poznati gosti poput Ive Balent, Željka Joksimovića i njegove supruge Jovane, svekra i svekrve Severine Kojić i mnogih drugih.

Lepa Brena nam je otkrila i koliko su dame sudjelovale u organizaciji: "Mi dame pošteđene smo organizacije i više smo vodile računa o izgledu. Radile smo ono čime se oni nisu mogli baviti!"

Cijela bajka nije bila besplatna, štoviše, dekoracija prostora, cvjetni vrt, dijamantna instalacija na stropu,skupocjeni lusteri i posebni oltarkoštali su Živojinoviće70 tisuća
A smještaj za goste u skupim hotelima stajao ih je vrtoglavih 150 000 eura!

Od takog čarobnog doživljaj i sam je Bobo Živojinović zaplakao, a to čak ni Brena nije očekivala: "Morampriznati da Bobu nisam nikada vidjela da plače, prvi je put zaplakao kada su objavili zaruke."

Brena je, čini se, oduševljena ženskim pojačanjem: " Drago mi je što imam novog člana obitelji, a to je Aleksandra. Ona je odgovorna, ozbiljina, umiljata i puna razumijevanja. Imam veliku pomoć u savladavnju Živojinovića! "