Ostalo

Zbog kršenja pravila, Antonio kažnjen šutnjom, a Lucija je oduševljena

Da Big Brotheru baš ništa ne može promaknuti, dokazao je i ovoga puta kada je Antonija uhvatio u kršenju pravila

Tabloid.hr
27.03.2018 15:18

Stanari ovaj tjedan imaju posebnu dobrotvornu misiju tijekom koje izrađuju niz kreativnih predmeta. Tom im je prilikom Big Brother osigurao različit pribor, poput olovaka, bojica i papira kako bi im olakšaoposao, no Antonio je Bigijevu velikodušnost odlučio iskoristiti na potpuni pogrešan i nedozvoljen način.

Sakrivši papir i olovku, u toaletu je jednom od stanara napisao tajnu poruku i tako prekršio pravila ponašanja u BB kući.

Nakon što je u ispovjedaonici ipak priznao što je učinio, odlučio se ispričati BB-u: ''Napravio sam to iz gluposti. Bilo je nešto vrlo važno... Ne mogu o svemu pričati ispred kamera i, jednostavno, napravio sam pogrešku i ja ti se ispričavam''.

No nakon svake pogreške, slijedi kazna pa je tako i Big Brother već imao spreman plan kako će se Antonio iskupiti za svoju malu nepodopštinu.
''S obzirom da je Big Brother danas saznao da voliš pisati, od ovog trenztka gubiš svoju moć govora, odnosno ne smiješ više pričati. Tvoj zadatak će trajati tri sata'', priopćio mu je Bigi, dok su ostali stanari, uz smijeh, sve promatrali na plazmi u dnevnoj sobi.

Što je pisalo u tajnoj poruci i kome je ona bila namijenjena te kako je prošla Antonijeva šutnja, doznajte večeras od 21:30 na RTL-u.