Ostalo

Zbog ovoga nikad nećete poželjeti biti TV reporter!

Ako je itko mislio da je zanimanje novinara ili još točnije, TV reportera, profinjeno - nakon ovih videa više neće vjerovati u to. Ne želimo obeshrabriti mlade studente novinarstva, ali treba ih upoznati s time kakve ih sve nevolje čekaju na terenu. Ah, ta zima.

E.M.
14.01.2012 15:20

Iako u Hrvatskoj još uvijek očekujemo pravu zimu i snijeg do koljena, TV reporterima takvo nešto ne treba. Njihov posao očito izazvia bijes majke prirode. Siroti reporteri moraju se nositi s ledenim pločnicima, okrutnom dječurlijom i neopreznim vozačima.

Srećom, svaka njihova nezgoda uhvaćena je okom kamere, a najbolji su završili i na YouTube-u. Zato mi, obični gledatelji, dok pijemo toplu čokoladu u sigurnosti svoga doma, možemo uživati u njihovim blamažama. Hej, pa oni su barem plaćeni za svoju muku.

Za vas donosimo 9 najboljih nezgoda, a vi procijenite koja je najbolja. Siroti reporteri.

1. Definitvno najbolji "FAIL" je onaj reportera koji izvještava s planine gdje se djeca sanjkaju. U sceni kao iz filma, ekipa ga koja dolazi velikom brzinom doslovce pregazi, a ovaj od udarca napravi salto i završi na leđima.


2. Nije baš najugodnije kad vas usred uključenja uživo zatrpa sniježna lavina.

3. Jedna od najgorih stvari koje se reporteru mogu dogoditi jest ona kad te napadne horda podivljale djece.

4. Skliski pločnici znaju biti veliki problem kad se izvještava o vremenu. Reporter je htio objasniti koliko je snijega napadalo, no prevario ga je led pa je i on završio na stražnjici.

5. Ni reporter iz ovog videa nije dobro prošao. Nezgodno se posklizno, pao na i jauknuo od bola. Profesionalac kakav jest, brzo se pridigao i nastavio pričati gdje je stao.

6. Ovaj veseli reporter nije imao sreće kad je zaigrana mladež naišla na njega. Odlučili su ga pretvoriti u snjegovića.


7. Ni ruski novinari nisu imuni na ledene površine. Jedan od njih htio se spustiti niz stepenice koje su očito bile preskliske. Izgubio j ravnotežu, a snimatelji se nisu mogli prestati smijati.

8. Snježne nevolje i samim novinarima mogu biti smiješne. Dok je sugovornica grudama gađala kamermana, ovaj je odlučio uzvratiti, ali je grudu u lice na kraju dobio reporter.

9. Američki novinar odlučio je uzvratiti klincima koji su ga gađali grudama. Očito ne zna da iz takve borbe nikad ne može izaći kao pobjednik.