Ostalo

Zbog uloge se morala poružniti, no Lana je zapravo jedna od naših najljepših glumica koja je supruga...

Radilo se o balkanskoj verziji hit-serije "Ugly Betty", a Ninu je odlično utjelovila glumica Lana Gojak.

Tabloid.hr
25.06.2020 11:15

Ako je neka serija obilježila domaći program, onda je to svakako "Ne daj se, Nina" .

Riječ je o hrvatsko-srpskoj uspješnici koja se prikazivala na RTL-u te Prvoj Srpskoj televiziji i koja je na jednom mjestu okupila fantastičnu glumačku ekipu iz ove dvije zemlje.

Ne daj se, Nina

(FOTO: RTL)

Bila je to priča o Nini , običnoj djevojci koja se probija u svijetu kojem ni po čemu ne pripada, začinjenim dramskim zapletima i dobrim humorom.

Radilo se o balkanskoj verziji hit-serije "Ugly Betty" , a Ninu je odlično utjelovila glumica Lana Gojak .

Ne daj se, Nina!

(FOTO: RTL)

36-godišnja Lana i danas je glumački aktivna, no publika ju najviše pamti po spomenutoj ulozi. Potpuno suprotno od lika kojeg je glumila, Lana je jedna od najljepših domaćih glumica, a sada se na Instagramu pohvalila i fantastičnom linijom.

"Malo mi za sriću triba", napisala je pored fotografija, a glumica se trenutno odmara u prekrasnoj Istri.

Čini se kako Lani itekako godi bračni život. Podsjetimo, prošle se godine u kolovozu udala u talijanskom Trstu za dugogodišnjeg partnera, redatelja Sinišu Bajta . Na vjenčanju su bili njihovi roditelji te najbliži prijatelji.

"Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna", napisala je tada Lana pored prve fotografije sretnih mladenaca.

Par se upoznao slučajno dok se on iseljavao, a ona useljavala u podstanarski stan, no spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su na izložbi 2017. godine, a otad ne skrivaju koliko se vole.